Rady a tipy

Notebooky jsou skladné a vydrží i nějaký čas bez napájení ze sítě, což je dělá ideálními společníky na cesty. Co dělat, když kapacitu baterky vyčerpáš v místě, kde není možnost připojit notebook do zásuvky, ale ty ho potřebuješ dál používat?
Ne vždy je malá obrazovka notebooku dostačující. Ať už jde o promítání fotek z dovolené, prezentaci v práci nebo třeba oblíbený film, na televizi toho zkrátka uvidíme víc.

Pokud máš pocit, že je tvůj notebook pomalý a zasekaný, nezoufej. Existuje několik jednoduchých kroků, které můžeš udělat a zvýšit tak jeho výkon a rychlost. Zde je 10 tipů, jak zrychlit notebook a užívat si plynulého a spolehlivého počítače.

Milujete hraní počítačových her? Pak potřebujete nadupaný herní setup s vysokým výkonem, bezvadným zobrazením, špičkovým zvukem a pohodlným prostředím, který vám zajistí dokonalý zážitek. V tomto článku vám poradíme, jak si sestavit ideální herní setup z naší nabídky OKAY.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.