Rady a tipy

Cítíš se někdy unavený a bez energie? Možná ti tak tělo dává najevo, že mu něco chybí. V takové chvíli ti může pomoci detox organismu. Je to proces, který pomůže tělu vyčistit se od nahromaděných toxinů a posílit tvé zdraví a vitalitu.
Pokud bydlíte v malém bytě či garsonce, jistě při výbavě interiéru hrajete o každý centimetr. Spojit obývák s ložnicí může být fajn způsob jak v takovém prostoru trochu místa ušetřit. Rozkládací sedačka na denní spaní je multifunkční kus nábytku, který se skvěle hodí přesně do takových minimalistických domácností.
Přečtěte si náš článek a dozvíte se, jak vybrat správný model sedací soupravy na každodenní spaníkterý vám bude dlouho sloužit a zvýší kvalitu vašeho spánku.
V koutech světa jsou oblíbené jiné způsoby přípravy kávy. V tomto článku vám tyto způsoby představíme a ukážeme si nejlepší a nejoblíbenější druhy kávy, od tradičního espressa po jeho variace až po různé alternativní způsoby.
V kuchyni by se měla skloubit dohromady praktičnost spolu s elegantním designem. Kuchyně by nejen měla vypadat podle tvých představ, ale měla by být uzpůsobena tak, aby se ti v ní dobře fungovalo. Poradíme ti, jak naplánovat vnitřní uspořádání kuchyně i jak z ní udělat chloubu domácnosti.
Vánoce jsou za rohem a s nimi přichází i otázka, jaký vánoční dárek vybrat pro své blízké. Máme pro tebe několik tipů na nejlepší dárky na Vánoce. Pojďme se na ně podívat!
Na našem e-shopu najdeš sedačky všech možných tvarů a velikostí. Pro menší byty máme pohovky s křeslem i bez něj, které ti zajistí dostatek místa i komfortu.
Silvestrovská párty je jednou z nejzábavnějších událostí roku. Ať už příchod nového roku oslavíš s rodinou, přáteli nebo kolegy, potřebuješ k tomu kvalitní elektroniku, která vám zajistí skvělou zábavu, hudbu, nápoje, jídlo a výzdobu.
Multifunkční hrnce jsou skvělým nástrojem do vaší kuchyně. Kombinují v sobě různé funkce a umožňují vám vařit pokrmy v jednom hrnci. Při výběru nejlepšího multifunkčního hrnce se zaměřte na různé faktory, jako je velikost a kapacita, materiál, funkce a bezpečnost. Čtěte dále a zjistěte, co další je třeba brát do úvahy při výběru tohoto domácího spotřebiče.
OKAY inspirace: Výběr nejlepších vánočních dárků pro rodiče. V tomto článku ti přinášíme nejlepší tipy na vánoční dárky z nabídky OKAY.cz.
Jídelní set se skládá ze stolu a židlí nebo lavice. Nákupem jídelního setu tedy ušetříš starosti s hledáním jednotlivých kusů nábytku, které by k sobě ladily. Podívej se na tipy, jak si zařídit jídelní set do malého bytu. Vše potřebné se dočteš v tomto článku.
V dnešní době je kvalita vzduchu velmi důležitá pro naše zdraví a pohodu. Čističky vzduchu se stávají stále populárnějšími, protože pomáhají odstraňovat znečištění a alergeny z ovzduší. Pokud váháte, jakou čističku vzduchu si vybrat, následující článek vám poskytne užitečné informace a tipy, které vám pomohou udělat správné rozhodnutí.
Každý z nás ví, že první dojem hraje klíčovou roli. A když přijde řeč na domov, prvním dojmem je často právě vstupní prostor. Aby předsíň působila organizovaně a měla styl, potřebuješ správný botník. V tomto článku si představíme, jak vybrat designový botník a inspirujeme tě k tomu, jak předsíň díky dobře zvolenému botníku, proměnit v elegantní místo setkávání.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.