Rady a tipy

Ne vždy je malá obrazovka notebooku dostačující. Ať už jde o promítání fotek z dovolené, prezentaci v práci nebo třeba oblíbený film, na televizi toho zkrátka uvidíme víc.

Snad nejdůležitější parametr při výběru televize je optimální vzdálenosti mezi televizí a sedačkou. Jak toho docílit poradíme v tomto článku.

HbbTV, neboli Hybrid Broadcast Broadband TV, je inovativní platforma, která spojuje tradiční televizní vysílání s internetovými funkcemi, aby divákům poskytla interaktivní zážitek.
Taky zbytečně ztrácíš čas, když se v nekonečném seznamu televizních stanic pokoušíš najít ten správný pořad? Pak se třeba rád dozvíš, jak seřadit programy na TV tak, aby pro tebe bylo přepínání kanálů pohodlnější. Pojďme se na to společně podívat.
Dřív možná stačilo vybírat televizi podle velikosti a kvality obrazu. Dnes se ale musíme zaměřit na mnohem více parametrů. V tomto článku ti představíme pět nejoblíbenějších televizorů z našeho e-shopu v roce 2023, které tě překvapí svými funkcemi.
Pokud nevíte, kam s televizi, připevněte ji na zeď! Ušetříte tím spoustu místa a váš interiér bude vypadat elegantně a minimalisticky.
Výběr nové televize může pro někoho být poměrně stresující záležitost – vždyť jsou všechny skoro stejné! Není to tak úplně pravda: liší se mezi sebou množstvím vlastností, ze kterých můžete vybrat ty nejlepší právě pro vás.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.