Rady a tipy

Notebooky jsou skladné a vydrží i nějaký čas bez napájení ze sítě, což je dělá ideálními společníky na cesty. Co dělat, když kapacitu baterky vyčerpáš v místě, kde není možnost připojit notebook do zásuvky, ale ty ho potřebuješ dál používat?
Ne vždy je malá obrazovka notebooku dostačující. Ať už jde o promítání fotek z dovolené, prezentaci v práci nebo třeba oblíbený film, na televizi toho zkrátka uvidíme víc.
Kapslové kávovary Dolce Gusto má rád každý – jsou kompaktní a během chvilky vám připraví báječnou kávu. Časem se však mohou zanášet vodním kamenem i dalšími nečistotami, které negativně ovlivní chuť nápoje i životnost kávovaru.
Klasickým halogenovým žárovkám pomalu odzvoňuje a jejich místo rychle obsazují LED žárovky. Pokud si ale jednu chcete koupit, zjistíte, že je jich mnoho různých druhů s rozmanitými vlastnostmi a funkcemi, což může být matoucí.
Ale nebojte se, v tomto článku vám ukážeme, jak vybrat LED žárovku, která bude odpovídat vašim potřebám a přinese do vašeho domova světlo, jaké si zaslouží.
Komoda je velmi všestranný kus nábytku, který najde své využití v každé domácnosti a může stát kdekoliv v bytě. Navíc poskytuje potřebný úložný prostor a svým designem může zkrášlit každou místnost.
Plánujete koupit nový sporák, ale nevíte, jaký zvolit? V našem článku najdete praktické tipy a doporučení, jak vybrat ideální sporák pro vaši kuchyni. Poradíme vám, na co se zaměřit při výběru.
Bez fénu to dneska nejde – vysuší mokré vlasy po umytí během chvilky, ale také vám vytvoří nádherný účes. Ten nejlepší fén na vlasy vám však dnes nabídne o mnoho více!
Sporáky s indukční deskou si do svých kuchyní pořizuje čím dál více domácností. Však komu by se nelíbily jejich vlastnosti, jako je vysoká rychlost ohřevu, snadná údržba a hlavně menší spotřeba elektrické energie? Jestli vás tyto výhody také zaujaly a plánujete si pořídit sporák s indukční deskou nebo už jeden takový máte, určitě přemýšlíte, jak vybrat to opravdu nejlepší nádobí na indukci.
Recyklace elektrospotřebičů je důležitý krok směrem k udržitelnosti a ochraně životního prostředí. Správným nakládáním s elektroodpadem šetříme přírodní zdroje a minimalizujeme dopady na přírodu kolem nás.
U jídelního stolu se všichni setkáváme od rána až do večera. Není to jen prostor určený pro společné stolování, je to i místo, kde se odehrávají běžné i sváteční události v přítomnosti našich nejbližších. Při výběru můžete narazit na velké množství parametrů a funkcí, mezi kterými se budete muset rozhodnout.
V dnešní době je rychlé a spolehlivé internetové připojení nezbytností. Bez ohledu na to, zda potřebujete internet pro práci, zábavu nebo studium, dobrý router je klíčovým prvkem vaší domácí sítě. Jak ale vybrat ten správný router pro vaše potřeby?
Chytré hodinky jsou nejen módním doplňkem, ale také užitečným pomocníkem a takříkajíc prodlouženou rukou vašeho chytrého telefonu. Upozorní vás na e-mail, můžete přes ně telefonovat nebo je využít místo osobního trenéra.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.