Rady a tipy

V roce 2023 si bude celá Evropa, jak je tradičně zvyklá, dvakrát posouvat hodinové ručičky. A každý rok to vypadá, že to bude opravdu naposledy. „Hot news“ však pro tentokrát hovoří o tom, že ke zrušení nedojde dříve než v roce 2026. Tak uvidíme. Protentokrát si to však ještě pojďme užít. A kdy se tedy bude měnit čas? V roce 2023 vychází změna času ze standardního, neboli „zimního“, na letní dne 26. 3. a z letního na „zimní“ dne 29. 10.
Chytré hodinky jsou stále oblíbenější doplněk. Jsou nejenom moderní a estetické, ale navíc umožňují sledovat naši aktivitu, zobrazují notifikace a mnoho dalších užitečných funkcí. Avšak některé modely se mohou potýkat s různými nežádoucími problémy. V tomto článku se podíváme na některé z nejčastějších potíží s chytrými hodinkami a na příkladu hodinek Garmin ukážeme, jak je lze jednoduše vyřešit.
Vybíráš nový smartphone nebo chytré hodinky? Pak se setkáš také s pojmem stupeň krytí IP. Pokud navíc pracuješ v prašném prostředí nebo jsi v častém kontaktu s vodou, bude pro tebe IP ochrana při výběru toho nejlepšího zařízení až klíčová.
Chytré hodinky jsou nejen módním doplňkem, ale také užitečným pomocníkem a takříkajíc prodlouženou rukou vašeho chytrého telefonu. Upozorní vás na e-mail, můžete přes ně telefonovat nebo je využít místo osobního trenéra.
Chytré hodinky ti umožní sledovat svou fyzickou aktivitu, ovládat smartphone a mnoho dalšího. Ty nejlepší chytré hodinky najdeš na našem e-shopu. Představujeme ti přehled nejoblíbenějších modelů, které na OKAY.cz najdeš.
Chceš se stát lepším sportovcem? Toužíš po tom, zlepšit svůj sportovní výkon a dlouhodobě dosahovat vynikajících výsledků? Máme pro tebe 6 tipů, jak zlepšit svou výkonnost ve sportu. Jde o základní aspekty, které by měli najít své místo v každém tréninkovém plánu, ať už se věnuješ jakémukoli sportu. Přečti si, které to jsou a zařaď je do svého tréninku ještě dnes.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.