Rady a tipy

Spánek je základem našeho zdraví a pohody. Abychom dobře spali, potřebujeme mít kvalitní matraci, která nám poskytne dostatečné pohodlí a podporu. Ale jak poznat, kdy je čas na výměnu matrace? A co dělat s tou starou? V tomto článku ti poradíme, jak pečovat o vaši matraci, jak dlouho ji používat a jak ji správně skladovat.
Nečistoty, jako jsou pot, prach, roztoči, krev, moč nebo jiné skvrny, mohou způsobit nejen nepříjemný zápach, ale i alergie, podráždění kůže nebo dokonce infekce. Jak čistit matraci, aby si udržela svěžest?
Děti a miminka potřebují pro svůj zdravý vývoj a růst kvalitní spánek. K tomu dopomáhá správná matrace. V tomto článku ti poradíme jak vybrat matraci pro své dítě i miminko.
Spánek je jednou z našich nejdůležitějších potřeb. Během spánku regenerujeme tělo i mysl, posiluje se naše imunita, upevňuje paměť a učení, zlepšuje nálada a celková kvalita života. Naopak nedostatek nebo špatná kvalita spánku může vést k různým zdravotním problémům, jako jsou obezita, cukrovka, srdeční choroby, deprese nebo snížená koncentrace a výkonnost.
Kvalitní spánek je pro zdraví velmi důležitý. S našimi tipy a radami vyberete správnou matraci, která vám zajistí pohodlný a zdravý spánek. Podívejte se na náš článek.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.