Prémiová značka Henry Style

Nová luxusní značka nábytku

OKAY je nejen největším prodejcem velkých elektrospotřebičů v ČR, ale již devět let se zaměřuje i na segment nábytku. Zejména v sortimentu sedaček, postelí, matracía kuchyníse dostal mezi nejvýznamnější firmy na trhu. Přichází proto s vlastní nábytkovou značkou, která zastřešuje prémiové výrobky těchto čtyř největších kategorií nábytku.

Mezi zákazníky se značka těší čím dál větší oblibě. Vyniká především nadstandardní kvalitou, propracovaným designem a promyšlenou výbavou. 

Račte se posadit 

Trendy a praktické sedací soupravy Henry Style

Sedací soupravy, které prochází precizními rukami odborníků Henry Style si vás jednoduše získají. Přesvědčí vás na první pohled nejen atraktivním designem, ale i použitými materiály. Ty jsou navíc vysoce odolné, takže zaručují dlouhou životnost.

V OKAY jsou nejžádanější rohové sedací soupravy, či modely ve tvaru písmene U, s rozkládacím lůžkem a úložným prostorem. Především takové jsou zastoupeny v portfoliu značky Henry Style, nechybí ovšem ani jiné typy. Na výběr budou kožené i látkové sedačky v mnoha barevných variantách. Veškerý sortiment sedacích souprav značky Henry Style je vždy ihned dostupný ve skladech a ty nejžádanější modely jsou vystavené na prodejnách.

Sedací souprava Delise

 

Z praktického hlediska vás na sedačkách jistě překvapí okamžitá možnost rozkladu na pohodlné lůžko nebo připravenost úložného prostoru. 

 

Sedací souprava Avesta

 

Sedací souprava Avesta, kterou najdete v trendy neutrálním barevném provedení 

Středobod ložnice

Kvalitní postele Henry Style

Není nic důležitějšího, než se po náročném dni kvalitně vyspat. Ničím nerušený spánek je zárukou lepšího mentálního i fyzického výkonu. Proto neváhejte investovat do jednoho z pilířů zdravého životního stylu.

OKAY svým zákazníkům i tady zaručuje kvalitu konstrukce a dokonalou funkčnost roštů a matrací. Ty jsou díky vrstvení několika materiálů s dobrými ortopedickými vlastnostmi a promyšlenému zónování velmi vhodné pro zdravý spánek. Pevná konstrukce postelových rámů a speciálně navržené rošty tvoří spolu se špičkovými matracemi kvalitní kus nábytku.

Nová značka Henry Style má ambici vnést do nábytkového trhu čerstvý vzduch. Dosáhnout toho chce kombinací kvality, příznivé ceny a nadstandardních možností dopravy.

Postel Mary

Postele jsou vyrobeny ve spolupráci s českými designéry, s důrazem na kvalitu a styl. Myšleno bylo na vysokou ložnou plochu a masivní designová čela, která oddělí chladné stěny a dopřejí správnou ergonomickou oporu při sezení.  Velkou výhodou jsou i příjemné barvy, které harmonizující s každým interiérem. 

Boxspring Charles

Příjemným bonusem u každého produktu je videorecenze, která vše přehledně vysvětlí a pomůže s výběrem z pohodlí vašeho domova. 

 

Pro ještě lepší vaření

Kompaktní a stylové kuchyně Henry Style

Kuchyňské systémy Henry Style vám poskytnou důmyslně a přitom stylově řešený prostor pro přípravu všech kulinářských výtvorů. Důraz je kladem především na moderní design, špičkové zpracování a variabilitu celého programu. Díky tomu kuchyně Henry Style přesně zapadnou do každého prostoru a vy si můžete užít nejen konzumaci, ale i přípravu chutných pokrmů. 

V OKAY myslíme i na komfort zákazníků při nakupování. Bez nutnosti návštěvy specializovaného kuchyňského studia a dlouhých čekacích lhůt, blokové kuchyně umožňují snadné objednání, rychlou dopravu a jednoduchou montáž

Lakovaná kuchyně Aurelia
Kuchyně, které si můžete v OKAY vybrat jsou nejen symbolem kvality, výborné odolnosti a vkusného designu. Značka Henry Style si zakládá také na velikosti úložného prostoru, pracovní plochy a správné ergonomii, která zajistí úsporu času i námahy. 
Kuchyně Birgit
Z luxusních kuchyňských linek z Německa, které jsou součástí řady Henry Style, můžete vybírat hned z několika barevných a prostorových provedení. Všem je však společná špičková kvalita jak materiálů, tak konstrukčních prvků. 

Komfort kvalitního spánku

Ergonomicky dokonalé matrace Henry Style

Ve všech ohledech prvotřídní matrace, toppery a rošty řady Henry Style zaručují pohodlné a zdravé spaní. Prémiové materiály jsou příjemné na dotek a dokonale podporují správnou polohu těla. Díky důmyslnému zónování jednotlivých vrstev mohou matrace Henry Style nabídnout opakovaně kvalitní spaní. Nabízíme všechny typy nejmodernějších matrací. Jsou odolnéprodyšnétvarově stálé, mají vysokou elasticitu a podporují správný krevní oběh.

Zjednodušeně řečeno, pokud hledáte záruku dlouholeté spokojenosti,  nábytková značka Henry Style je pro vás to pravé.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.