OKAY inspirace: Výběr nejlepších vánočních dárků pro přítelkyni nebo přítele

Vánoce jsou za rohem a s nimi přichází i otázka, jaký vánoční dárek vybrat pro své blízké. Máme pro tebe několik tipů na nejlepší dárky na Vánoce. Pojďme se na ně podívat!

Výběr nejlepších vánočních dárků pro přítelkyni nebo přítele

Vánoční dárky pro přítele

Elektrický holicí strojek

Holicí strojek na Vánoce potěší každého muže. Vybírat můžeš planžetové a frézkové holicí strojky, které se hodí pro různé typy vousů a pokožky.

Daruji holicí strojek

Holicí strojek Grundig ProClub MS 8130 má tři rotační hlavy s titanovým povrchem, které se přizpůsobují hustotě chloupků a regulují výkon. Může se používat ve sprše i na suchou kůži. Baterie vydrží až 70 minut a nabíjí se pomocí USB. Má také LED indikaci stavu baterie a funkci turbo pro extra sílu.

Elektrický holicí strojek

Zastřihovač

Je to vhodný dárek pro muže, kteří dbají na dokonalý účes a vousy. Existují různé typy zastřihovačů podle toho, na jakou část těla je používají.

Daruji zastřihávač

Multifunkční zastřihovač Vigan Mammoth Z6V1 je vynikající přístroj pro úpravu vlasů, vousů, obočí, chloupků v nose a uších a dalších částí těla. Má šest různých nástavců, kvalitní ocelové nože a výkonnou baterii s výdrží dvou hodin.

Zastřihovač

Elektrický gril

Grilování je zábava do každého ročního období. Tvůj přítel může grilovat na zahradě, terase, balkoně nebo i v kuchyni. Stačí jen vybrat ten správný gril.

Daruji kontaktní gril

Vyzkoušej kontaktní gril Concept GE2005, se kterým ochutnáš šťavnaté steaky, křupavou zeleninu, panini nebo vafle. Má funkci BBQ, která umožní grilovat na dvou plotnách zároveň. Jsou potažený teflonem, který zabraňuje přilnutí jídla.

Elektrický gril

Vánoční dárky pro přítelkyni

Depilátor

Depilátor zkracuje chloupky těsně u kůže, takže nevytrhává kořínky a může tak oholit jakoukoliv část těla, ať už jsou to nohy, podpaží nebo bikiny.

Daruji depilátor

Dámský holicí strojek Braun Silk-épil LS 5560 je depilátor, který se přizpůsobuje tvaru těla a zajišťuje optimální kontakt s pokožkou. Má několik nástavců pro různé partie, včetně podpaží a bikin. Je dobíjecí, omyvatelný a snadno se čistí. Je to tip na vánoční dárek, který potěší každou ženu, která chce mít hladkou a hebkou pokožku.

Depilátor

IPL epilátor

IPL epilátor odstraňuje chloupky pomocí intenzivního pulzního světla, které proniká do pokožky a zahřívá melanin v chloupku, čímž ho zničí

Daruji IPL epilátor

IPL epilátor Concept Perfect Skin IL3020 zajistí dlouhodobě hladkou pokožku pomocí technologie intenzivního pulzního světla, která ničí chloupky i s kořínky. Je vhodný pro epilaci nohou, rukou, podpaží, bikin a obličeje. Má 5 úrovní intenzity, 2 režimy a 2 nástavce. Snadno se ovládá, je bezbolestný a má životnost 300 000 impulzů.

IPL epilátor

Žehlička na vlasy

Žehlička na vlasy umožňuje vytvořit elegantní rovné vlasy, vlny nebo kudrnaté účesy. Je to užitečný a praktický dárek, který potěší mnoho žen.

Daruji žehličku na vlasy

Remington Curl & Straight Confidence S6606 umí vytvářet různé účesy - od rovných a hladkých vlasů po pružné lokny a jemné vlny. Žehlička má unikátní plochy ve tvaru spirály, které vlasy ochladí a zafixují vlny. Má pět teplotních nastavení, rychlé zahřátí a automatické vypnutí.

Žehlička na vlasy

Vánoční dárky pro technologické nadšence

Chytrý květináč

Chytrý květináč se stará o rostliny za tebe. Nastaví jim optimální podmínky pro růst a zdraví. Nemusíš květiny zalévat, hnojit nebo vystavovat světlu. Chytrý květináč to udělá za tebe.

Daruji chytrý květináč

Chytrý květináč Véritable Classic umožní pěstovat čerstvé bylinky, ovoce a zeleninu po celý rok. Květináč má LED osvětlení, které napodobuje sluneční světlo, a automatické zavlažování, které upozorní, když je potřeba doplnit vodu. Součástí balení jsou i čtyři balení s různými semeny, které jsou biologicky rozložitelné a bez pesticidů.

Chytrý květináč

Designové audio

Designové audio zahrnuje různé produkty, jako jsou reproduktory, sluchátka, gramofony a zesilovače, které jsou vyrobeny z designových materiálů jako je kov, dřevo nebo sklo, a mají originální tvary a designové prvky. Pokud si nevíš rady, co darovat svým blízkým k Vánocům, designové audio může být dobrým řešením.

Daruji designové audio

Radiobudík Soundmaster UR620 umožní probudit se oblíbenou hudbou z rádia nebo z mobilu. Má výkonný bezdrátový reproduktor, který přehraje skladby z Bluetooth zařízení. Umožňuje také nastavit alarm a využít funkce Snooze a Sleep.

Designové audio

Tipy na dárky pro aktivní lidi

Fitness náramek

Fitness náramek je dárek, který potěší každého, kdo se rád hýbe a chce si zlepšit svou kondici. Tyto náramky sledují kroky, spálené kalorie, srdeční frekvenci a další údaje.

Daruji fitness náramek

Chytrý náramek Niceboy X-fit Plus je skvělý tip na vánoční dárek pro každého, kdo chce mít svého osobního asistenta na zápěstí a dostat se do formy. Umí například změřit krevní tlak, srdeční tep, okysličení krve, spálené kalorie nebo kvalitu spánku. Navíc ukáže příchozí SMS, volání a notifikace z telefonu. Má barevný OLED displej, vodotěsné tělo a výdrž až 7 dní.

Fitness náramek

Elektrokoloběžky

Elektrické koloběžky ocení každý, kdo se chce po městě pohybovat rychle a pohodlně. Koloběžky na elektrický pohon jsou kompaktní, výkonné a mají dlouhý dojezd.

Daruji elektrokoloběžku

Elektrická koloběžka Cecotec Bongo A+ Max 45 Connected má silný motor o výkonu 700 W, velké nafukovací pneumatiky, duální brzdový systém a LED displej. Dá se snadno složit a přenášet. A co je nejlepší, může se ovládat pomocí mobilní aplikace, kde lze nastavit rychlost, sledovat stav baterie a další informace.

Elektrokoloběžky

Největší výběr elektra v OKAY!

Pro největší výběr elektra navštiv náš e-shop.

Vyber si z našich modelů ve všech cenových kategoriích a díky našim dlouhodobě nejlepším cenám ušetříš!

Pokud se rozhodneš pro nákup nového elektra a nábytku v OKAY, můžeme ti zaručit 100% garanci spokojenosti, nebo můžeš produkt vrátit do 30 dnů bez udání důvodu zdarma.

Máme skladem největší výběr nábytku i elektra za nejlepší ceny!

Prohlédněte si další nabídku elektra

Lednice

Pračky

Televizory

Sušičky

Mobilní
telefony

Notebooky

Kávovary

Myčky
nádobí

Vestavné
spotřebiče

Smart
elektro

Vysavače

Péče
o tělo

Do kuchyňe

Mikrovlnné
trouby

Audio

Sporáky

Sluchátka

Přislušenství

Článek pro vás připravil:

Vojtěch Pospíšil

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.