Vybavte si kuchyni z pohodlí domova

Na pár kliknutí si sestavit vysněný nábytek, třeba novou kuchyň nebo kuchyňskou linku, dle vašeho gusta a aby zapadly přesně do vámi navrženého interiéru, je jednodušší než by se mohlo zdát. Vyberete si barvu, materiál i umístění. Díky dnešním moderním technologiím lze provést všechno jednoduše na pár kliknutí, třeba u oběda nebo odpolední kávy. Stačí využít našich OKAY nástrojů a výhod. Jak na to, vám prozradíme v našem článku.

Mladá žena v kuchyni

Udělejte si výběr i sestavování kuchyně ještě pohodlnější.

OKAY Tip: Víte, jaké jsou nejlepší kuchyně pro tento rok? Dozvíte se v našem článku.

Proč si vybrat kuchyň v OKAY?

Protože se o nic nemusíte starat. Nákup nové kuchyně je u násvelmi intuitivní a jednoduchý. Navíc ušetříte spoustu času, který můžete věnovat sobě nebo svým blízkým. Kromě času spoříte i peníze. Nákupem blokové kuchyně totiž ušetříte až 2/3 ceny proti kuchyni na míru. Všechny starosti nechte na nás a vy si jen vychutnejte radost z nového nábytku. Kuchyni dovezeme, smontujeme a starou linku ekologicky zlikvidujeme.

Rohová kuchyně Aurelia levý roh

Kvalitní kuchyň je zárukou spokojenosti a výhodné investicena dlouhá léta.

Hlavní výhody nákupu kuchyně v OKAY:

  • Ušetříte čas i finance.
  • Nakupujete z pohodlí domova.
  • Vyberete si z více než 250 modelů kuchyňských linek.
  • Novou kuchyň vám dovezeme i smontujeme.
  • Původní kuchyň demontujeme a ekologicky zlikvidujeme.
  • Ušetříte až 2/3 ceny proti kuchyni na míru.
  • U nás nakoupíte veškeré elektrospotřebiče, vše je na jednom místě.
  •  

Kuchyně té nejvyšší kvality

Naplánovat kuchyň je snad nejnáročnější disciplína při zařizování interiéru. Myslete nejen na designové provedení, ale i na praktické dispozice kuchyně. Například, jak máte velký prostor, kolik se v ní bude pohybovat osob či pro jak velkou rodinu a jak často budete vařit. A nebude to jednoduché, současné kuchyně, které jsou v OKAY k dostání, jsou kromě špičkové kvality i velmi prostorné, ergonomicky řešené a stylově navrženy do nejjemnějších detailů. Například kuchyně německé kvality, které splňují ta nejnáročnější kritéria.

Rohová kuchyně Brick pravý roh

Co takhle místo bílé a béžové zvolit tmavší odstíny? Je libo design v neotřelé černé barvě? Fantazii se meze nekladou.

Navrhněte si svůj interiér

Staňte se alespoň na chvíli bytovým designérem a zábavnou formou si ‚‚vizualizujte“ svou domácnost. Udělejte si pohodlí, natáhněte se a vyzkoušejte naši novinku v podobě 3D vizualizace produktu, který jste si vybrali.‍ Produkt, který se vám zalíbil, si můžete prohlédnout ze všech úhlů, stran i hran. Navíc díky našemu plánovači rovnou uvidíte, kterak se váš kousek bude vyjímat jako součást interiéru, kam jej postavit, či jak jej otočit. Tuto možnost najdete u všech produktů označených ikonou "vizualizace" v galerii obrázků.

Na co si při výběru kuchyně dát pozor

To, jak velkou kuchyňskou linku budete pořizovat, záleží především na prostorových možnostech místnosti. Místa v kuchyni není nikdy nazbyt, vhodné jsou například kuchyňské linky do tvaru písmene L. Takto řešené kuchyňské linky bývají většinou velmi prostorné pro pohodlnou přípravu pokrmů, ale disponují také dostatečným množstvím úložného prostoru, kam můžete pohodlně uložit všechny kuchyňské nezbytnosti. Celkový ráz pak dotvoří výbava. Sehnat můžete kuchyňské linky se spotřebiči i bez nich, holé skříně bez šuplíků, ale i zásuvky do kuchyňské linky, police a mnoho dalšího.

Prohlédněte si další nabídku nábytku

Článek pro Vás připravila Jana Houbová

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.