Vlajkové lodě Xiaomi řady 12T připlují už 4. října

Nová řada mobilních telefonů čínské společnosti Xiaomi brzy dorazí na český trh a je rozhodně na co se těšit. Smartphone se bude moci pyšnit 6,67" CrystalRes AMOLED displejem s více než 68 miliardami barev, panelem rozlišení 2712 x 1220 pixelů a 120Hz obnovovací frekvencí. Nová cena bude navíc více než příjemná. A nejen to, k nákupu máte nyní možnost získat dárek. Čtěte dál!

Xiaomi 12T řada

K dostání je model smartphonu Xiaomi 12T ve třech trendy barvách: černá, stříbrná a modrá.

OKAY Tip: Víte, jak si správně vybrat mobilní telefon? Máme pro vás několik tipů.  

Xiaomi 12T řada, barevne kombinace

Na co se můžete těšit?

Kromě ‚‚nadupaného“ displeje, který bude pokrývat odolné sklo Gorilla Glass 5, má pod kapotou tikat špičkový a výkonný Snapdragon 8+ Gen1 v případě Pro verze, verze základní dostane MediaTek Dimensity 8100. Smartphone Xiaomi 12T vydrží skutečně dlouho, s baterií o fantastické výdrži 5000mAh a podporou rychlo nabíjení o výkonu 120W, ani nemůže jinak.

Dokonalý zvuk pozvedne duální reproduktor Dolby Atmos od Harman Kardon.

Technologie AdaptiveSync 120 Hz pomáhá maximalizovat výdrž baterie a tím umožňuje automatické nastavení obnovovací frekvence podle obsahu.

Buďte majitelem této novinky

Xiaomi 12T je vybaveno trojitým polem fotoaparátů: 108Mpx širokoúhlým, 8Mpx ultraširokoúhlým a 2Mpx makrem, které nabízejí profesionální kvalitu obrazu pro vše, co fotíte. Jistě vás potěší i dokonalý zobrazovací systém Xiaoi 12T, podporovaným OIS pro rychlé, zcela čisté a stabilní snímky. A co když budete chtít zachytit nezapomenutelný okamžik v noci? Ani to není problém! Když se den změní noc, stačí jen přepnout do nočního softwaru - Noční režima Ultra Night Video, poskytnou vám skvělý obraz i ve špatných světelných podmínkách.

Xiaomi 12T řada, displej

Displej AMOLED je navržen tak, aby vyvážil čistotu, barevné detaily a energetickou účinnost.

Kdy ho můžu mít?

Předobjednávky novinek probíhají od 4.–12. října 2022. A pozor, tento nákup bude skutečně výhodný. Při pořízení nového smartphonu Xiaomi 12T dostanete dárek – robotický vysavač  Xiaomi Mop 2 lite! Spolehlivého robotického pomocníka, který se postará o důkladný úklid vaší domácnosti, získáte při nákupu nového smartphonu na eshope nebo kamenné prodejně Okay.

Prohlédněte si další nabídku elektra


Článek pro Vás připravila Jana Houbová

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.