Koupelna je základ pro čistotu a pohodlí

Při koupi a vybavení koupelny není žádným tajemstvím, že zákazníci jsou stále náročnější. Chtějí koupelnu, která nejen že vypadá skvěle, ale která je i maximálně praktická a multifunkční. Neradno podceňovat prostředí v koupelně, i zde se totiž musíte cítit nanejvýš příjemně. Vždyť tady podle průzkumů strávíme průměrně 80 minut denně. Pojďte si společně s námi vybavit koupelnu, abyste se v ní nejen kultivovali, ale i odpočívali.

Koupající se žena

Vytvořte si koupelnu, kde se budete cítit jako v lázních.

OKAY Tip:  V našem článku vám poradíme, jak tento rok ušetřit na energiích.

Čistota půl zdraví

Základem je, stejně jako u všech ostatních místností a oblastí života, pořádek. V koupelně navíc i maximální čistota. Je to totiž prostor, kde se odehrávají ty nejintimnější úkony. Pokud máte navíc spojenou koupelnu s toaletou, na čistotu musíte dbát dvojnásob. Uklízejte proto pravidelně a důkladně. Sprcha a koupel mají blahodárné účinky na psychiku, proto se snažte vyvarovat tomu, aby se z koupelny stalo odkladiště hadrů a špinavého prádla, chemikálií či spousty šminek, krémů a kosmetiky. Tyto věci se musí někam pěkně uklidit, aby nepřekážely. nechávejte čistý prostor, čistou desku pod umyvadlo. Na tu si můžete dát jak ručníky, tak třeba vázu.

Koupelnová sestava Grenya

Praktická koupelnová sestava obsahuje spodní skříňku s umyvadlem, vysokou skříňku a skříňku se zrcadlem.

Lepší koupelna, lepší život

Vzhledem k tomu, že v této části domácnosti strávíme skoro 5 let života, je nasnadě si ji zařídit opravdu promyšleně. Produktová nabídka je skutečně bohatá od skoro až sanitárních technologií, přes hygienickou keramiku, koupelnový nábytek prakticky řešené, velkorysé úložné prostory.

Co by v koupelně nemělo chybět

Koupelnu už máte základně vybavenou, ale stále vám v ní něco schází. Kromě správně zvolených umyvadel, zrcadel či koupelnových textilií, je dobré mít v koupelně ještě pár doplňků, které místo udělají příjemnějším. Nebojte se pořídit si živé zelené rostliny, ke kterým se skvěle hodí stylová váza. Zajistěte si v koupelně dostatek světla vhodnými svítidly, ať se v zrcadle dokonale vidíte. Vhodný je rovněž dřevěný nábytek, který bude působit přirozeně a stylově. Ze dřeva můžou být i desky pod umyvadlo. Použitelné jsou téměř pro všechny umyvadla, díky otvorům pro baterii, sifon si můžete udělat až doma podle příslušného kusu doma. Hitem jsou aktuálně právě umyvadla na desku, která působí moderně a stylově.  

Nábytek do malé koupelny

Máte spíše menší byt nebo jen malou koupelnu? Nevadí! Musíte pouze dbát na akorátní zařízení daného prostoru. Ideálním se v tomto případě stává nábytek, který lze zavěsit na stěnu a k tomu nesmí chybět velké zrcadlo. Nezapomeňte na úložné prostory – ideálně umístit jednu skříňku pod umyvadlo, kde si uložíte ručníky, kosmetiku nebo čisticí prostředky.

Ručníky mohou být kromě skříňky, nebo vedle umyvadla na desce, umístěny na tyčce nebo háčku.

Koupelnová skříňka s umyvadlem Kick

Do interiéru koupelny skvěle zapadne dřevěný nábytek, který navodí pocit útulnosti.

Nábytek do velké koupelny

I větší koupelna může mít svá drobná úskalí, byť poskytuje větší prostor pro vybavenost a uložení nezbytností. Součástí větší koupelny bývá často namísto sprchového koutu vana, doplněná dvěma umyvadly či spotřebičem, pračkou nebo sušičkou.

Prohlédněte si další nabídku nábytku

Matrace


Článek pro Vás připravila Jana Houbová

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.