OKAY Povánoční výprodej elektra a nábytku je tady!

Vánoce jsou za námi a na prodejnách i skladech Okay zůstaly stovky produktů, kterým se nepodařilo najít nového majitele během těchto svátků štědrosti a obdarovávání. Čekají tam právě na Vás a nikdy nebyly levnější. Využijte velkou povánoční výprodejovou akci v OKAY! Povánoční výprodej přichází se slevami elektra a nábytku ve výši až 54 %.
Povánoční výprodej
OKAY naděluje i po Ježíškovi. V prodejnách a na e-shopu máte v týdnu po Vánocích možnost nakoupit opravdu výhodně. Celkově jsme zlevnili zboží o 41 256 328 Kč! V nabídce Povánočního výprodeje tedy najdete nepřeberné množství mobilních telefonů, televizí, velkých domácích spotřebičů jako jsou lednice, myčky, pračky a sušičky – vše za výjimečné ceny. S povánočními slevami až 54 % nakoupíte i kávovary, vysavače či žehličky, stejně jako notebooky, tiskárny, fotoaparáty nebo sluchátka.
 
V době od 24. 12. do 3. 1. 2021 můžete využít jedinečné šance nahradit dosluhující kuchyňské spotřebiče a pořídit nové nebo si třeba udělat radost novým mobilem. A pokud plánujete jako novoroční předsevzetí zlepšení domácího uklízení, nenajdete lepšího pomocníka než nový vysavač, třeba i ten chytrý. V nabídce OKAY Povánočního výprodeje najdete nejnovější modely i ověřené klasiky a zkušené veterány světových značek.
 
Nové elektro a nábytek pořízené nejen v rámci povánočního výprodeje si můžete nechat doručit na kteroukoliv prodejnu OKAY, nebo vám ho rádi přivezeme až domů. Vedle nadstandardních možností dopravy vám nabízíme i další oblíbené služby:

Věříme, že byl článek pro vás užitečný. Prohlédněte si také novinky nebo další články.

KC122020

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.