Novinky

Léto začne brzy klepat na dveře. Nezaspěte, je nejvyšší čas dát své tělo do správné kondice a věnovat mu potřebnou péči. Aby to bylo o něco jednodušší, vezměte si k ruce pomocníky z OKAY.

Většina Čechů a Slováků si myslí, že tým Spojených států amerických na MS v hokeji hraje nejméně fér. Vyplynulo to z ankety společnosti OKAY Elektrospotřebiče, která proběhla mezi zákazníky.

Grilování, zahrada, drink…představa ideálně stráveného odpoledne. Nemáte zahradu na upořádání gril párty? Nevadí, i tak je to možné. V OKAY Elektrospotřebiče si můžete vybrat z řady grilů.

Ať už plánujete výlety po krásách republiky nebo zavítáte do cizích krajů, neměl by vám chybět foťák a navigace. Bez toho to přece nejde. Bon voyage přeje OKAY.

Společnost OKAY Elektrospotřebiče otevřela 3.6. v Ostravě svou 90. pobočku v České republice. Prodejna v obchodním centru Avion Shopping Park je první prodejnou v novém konceptu. Ten by měl přinést moderní design, lepší orientaci díky přehledné navigaci, a tím i snadnější nákup.

Vyhlásili jsme výherce soutěže, která probíhala ve dnech 27. 4. – 15. 5. 2011, tedy v období hokejového šampionátu, na speciální soutěžní microsite. Na té mohli fanoušci našeho týmu sledovat aktuální výsledky z Mistrovství, ale také si zahrát hokej v pohodlí domova díky speciální aplikaci. Deset nejlepších hráčů získalo zajímavé ceny.

Otevřeli jsme pro Vás svou první outletovou prodejnou se spotřební elektronikou. Již od 3.listopadu na Uhřiněveské ulici v Praze - Průhonicích. Kromě standardních akcí a širokého sortimentu na Vás čekají vybrané výrobky za likvidační ceny.
Nízké ceny pro každého. To je OKAY!

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.