Modernizujeme sklad elektra

Rosteme a potřebujeme více prostoru pro nové zboží. Každý den vyřídíme tisíce e-shopových objednávek a v době prodejních akcí ještě násobně více.

V OKAY vždy dbáme na to, aby dodací lhůty z e-shopu byly co nejkratší. Vzhledem k tomu, že se prodej elektra stále více přesouvá do on-line prostředí a sílí zájem o rychlé dodání s prémiovými službami, přestávaly naše sklady stačit. Proto jsme se pustili do náročné modernizace, která přinese navýšení skladové kapacity i rychlejší odbavení a dodání objednávek z e-shopu.

Už několik měsíců intenzivně pracujeme na tom, aby celá operace proběhla hladce a abyste ji vy, naši zákazníci pocítili v jejím průběhu co možná nejméně. Bohužel není možné vše zvládnout bez přerušení provozu e-shopu a pozastavení objednávek elektrospotřebičů. Po celou dobu však pro vás budeme připraveni na všech našich prodejnách, kde si můžete vybrané elektro vyzkoušet a zakoupit, jak jste zvyklí.

Odměnou za trpělivost a snížený komfort při on-line objednávání bude po dokončení modernizace více položek skladem, rychlejší odbavování vašich objednávek a mnoho dalších služeb, které pro vás chystáme.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.