⭐ TOP 5 ⭐ Nejlepší péče o zdravé vlasy

Do široké kategorie elektra určeného pro péči o zdravé vlasy spadá spousta výrobků. Z těch jsme vybrali pět, které se těší u zákazníků největší oblibě. Zastoupeny jsou všechny tři hlavní skupiny – kulmy, fény a žehličky vlasů.
Nejlepší péče o zdravé vlasy
Typ Výrobce Model Náhled
1. Kulma Remington Ci95 Pearl Kulma značky Remington
2. Žehlička na vlasy Remington S9500 Pearl Ultimate Žehlička na vlasy Remington
3. Fén Rowenta CV 5090 Powerline Fén Rowenta
4. Kulmofén Remington AS1220 Kulmofén Remington
5. Fén Philips HP8232/00 Fén Philips

1. místo: Kulma Remington Ci95 Pearl

Dlouhodobě nejoblíbenější a zároveň nejprodávanější kulmou je Ci95 Perl od společnosti Remington. Díky keramickému povrchu a kónickému tvaru dokáže vytvořit dokonalé prstýnky i lehké vlny. Teplotu lze nastavit v rozmezí 130 – 210 °C prostřednictvím jednoduchého ovládání a kontrolovat ji na praktickém LCD displeji. Kulma se nahřeje během pouhých 30 sekund. Pohodlnou a bezpečnou manipulaci zajišťuje studený konec, ochranná rukavice i dostatečně dlouhý 3m kabel.

2. místo: Žehlička na vlasy Remington S9500 Pearl Ultimate

Remington s řadou Perl boduje i na druhém místě žebříčku. Žehlička na vlasy S9500 Pearl Ultimate může s kulmou Ci95 Pearl tvořit dokonalý pár – obě mají podobný design, ale také řadu vlastností. I žehlička na vlasy se může pochlubit zdokonaleným povrchem Ultimate, který zajistí osmkrát hladší a pětkrát trvalejší účes než běžné žehličky na vlasy. Úzké plochy žehličky jsou 11 cm dlouhé a zaručují pohodlnou manipulaci. Jejich teplotu lze nastavit v rozmezí 150 – 160 °C, funkce Turbo Boost zaručuje rychlé nahřátí.
Žehlička na vlasy značky Remington
Žehlička na vlasy Remington S9500 Pearl Ultimate

3. místo: Fén Rowenta CV 5090 Powerline

Na třetí místo TOP 5 nejoblíbenějších přístrojů pro péči o vlasy se postavil fén Rowenta CV5090. Jeho spokojení majitelé kladně hodnotí především výbornou ergonomii, design a vysoký výkon při zachování nízké hlučnosti. Fén má výkonný generátor iontů, které zajistí hladké a lesklé vlasy bez elektrizování. Účes je možné vytvořit za pomoci difuzéru a koncentrátoru vzduchu a nakonec ho zafixovat pomocí studeného vzduchu. Pohodlnou manipulaci zajišťuje 1,8m šňůra a uživatelský komfort korunuje neocenitelná drobnost – praktické závěsné poutko.
Fén Remington

4. místo: Kulmofén Remington AS1220

Horkovzdušné kulmy neboli kulmofény, jsou stále oblíbenějším pomocníkem pro získání dokonalého účesu a Remington AS1220 je jejich typickým představitelem. Mezi jeho hlavní přednosti patří ionizační technologie, která zabraňuje vzniku statické elektřiny a krepatění vlasů. Horkovzdušná kulma od Remingtonu je vlastně celou sadou s 1200W napájecí rukojetí a pěti nástavci:
  1. vyhřívacím štětinovým kartáčem,
  2. kartáčem se zasouvacími hroty,
  3. nástavcem Root Boost pro objem od kořínků,
  4. plochým kartáčem,
  5. koncentrátorem.
Kulmofén Remington

5. místo: Fén Philips HP8232/00

Na páté místo našeho žebříčku se dostal i fén tradičního výrobce Philips HP8232/00. Ten je oblíben zejména pro možnost vysoušení nižšími teplotami – technologie ThermoProtect hlídá optimální teplotu a chrání tak před přehříváním vlasů, které by je poškozovalo. Šest flexibilních nastavení rychlosti a teploty zaručuje plnou kontrolu pro ideální úpravu účesu. Nechybí ani tvarovací hubice, která v kombinaci s ionizační funkcí slibuje maximální objem účesu a hladké vlasy.
Fén Philips


Věříme, že článek byl pro vás užitečný. Prohlédněte si také novinky nebo další články o elektru.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.