Vyzvěte léto k tanci

Léto začne brzy klepat na dveře. Nezaspěte, je nejvyšší čas dát své tělo do správné kondice a věnovat mu potřebnou péči. Aby to bylo o něco jednodušší, vezměte si k ruce pomocníky z OKAY.


Chcete se do léta zbavit většího bříška nebo zpevnit zadeček? Vyzkoušejte dámské sportovní hodinky Sanitas SPM10 s měřením pulsu. Jsou vhodné a ideální pro pěší turistiku či sportovní aktivity. Snadno si tak zkontrolujete tepovou frekvenci, při které bude vaše tělo nejlépe spalovat tuk. Mnozí z nás si totiž mylně myslí, že při každém sportu můžou zhubnout. A že čím víc se potí, tím lépe. Není to ale pravda. Optimální odbourávání tuku se odehrává přibližně okolo 50 % maximálního výkonu jedince. Aby bylo cvičení co nejefektivnější, je potřeba dosáhnout správné intenzity zátěže, kterou můžeme určit právě tepovou frekvencí.


„V OKAY Elektrospotřebiče sport podporujeme, s našimi zákazníky hrajeme fér, nabízíme jim garanci férové ceny, odbornou pomoc s výběrem, kvalitní výběr produktů a spoustu dalších výhod, které naši zákazníci jistě ocení,“ říká Luděk Kováč, ředitel reklamy a marketingu OKAY Elektrospotřebiče.


Orientační tepovou frekvenci vypočítáte podle vzorce: 208 - (0.7 x věk). Výsledkem je MTF (maximální tepová frekvence). Hodinky můžete zakoupit v OKAY Elektrospotřebiče za 599 Kč.


Tuky jsou spáleny, postava celkově zpevněná a vymodelovaná. Teď je na řadě zatočit s nenáviděnými chloupky. Není nic hezčího, než krásně hladké nohy. Ale na jak dlouho? Dámský epilátor Philips HP6509 dokáže odstranit nežádoucí chloupky, i ty nejmenší, jedním tahem až po čtyři týdny. Podle výzkumů si zhruba 70% žen v Evropě chloupky pravidelně odstraňuje. Epilace je zkrátka znakem moderního světa. Pravidelným používáním epilátoru docílíte řídnutí a slábnutí chloupků. Dámský epilátor je k dostání v Okay Elektrospotřebiče za 1599 Kč.


A co vaše drahá polovička? Výborným tipem nebo dárkem může být pánský zastřihovač vlasů a vousů. V rekordním čase vykouzlíte střih jako od kadeřnice. Snadno tak ostříháte i děti. Díky různým nástavcům můžete měnit střihy tak často, jak vám délka vlasů dovolí. Výborným tipem je například Remington HC5750 s čepelemi pokrytými titanem. Výhodou je digitální indikátor stavu baterie nebo možnost nabíjení přes USB kabel. Navíc lze použít na mokré i suché vlasy. (V Okay Elektrospotřebiče koupíte za 1399 Kč)

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.