OKAY otevřelo v Ostravě nový koncept prodejen

Společnost OKAY Elektrospotřebiče otevřela 3.6. v Ostravě svou 90. pobočku v České republice. Prodejna v obchodním centru Avion Shopping Park je první prodejnou v novém konceptu. Ten by měl přinést moderní design, lepší orientaci díky přehledné navigaci, a tím i snadnější nákup. Slavnostního otevření se zúčastnilo více než 3 000 zákazníků. Po přestřižení pásky byly předány dary Domovu Slunovrat, který slouží seniorům a lidem se sníženou soběstačností a dennímu stacionáři pro děti a mládež s kombinovaným postižením Mikasa.

„S další expanzí společnosti vyvstaly i nové nároky na vzhled a uspořádání nových prodejen. Proto jsme se rozhodli zmodernizovat koncept tak, aby odpovídal moderním trendům a přáním našich zákazníků. Prodejny budou nyní daleko světlejší a přehlednější. Vše bude přizpůsobeno tak, aby se u nás našim zákazníkům nakupovalo ještě příjemněji. Upravili jsme nejen vzhled, ale i uspořádání. Zákazníci díky tomu najdou vše požadované vždy rychle a bez potíží,“ říká marketingový ředitel společnosti OKAY Elektrospotřebiče, Luděk Kováč.

Nová prodejna OKAY Elektrospotřebiče je první prodejnou v novém, moderním designu. Přehlednější uspořádání prodejny by mělo usnadnit zákazníkům nákup na ploše 1086 m2. Jedná se o pátou prodejnu společnosti v Ostravě, devadesátou v celé České republice.

„I při přípravě nového konceptu jsme se drželi naší osvědčené filozofie. Cílem nebylo vytvořit luxus, ale příjemné, funkční prostředí pro nakupování elektrospotřebičů. V souladu s naší filosofií také platí, že se tento krok nepromítne do konečných cen pro zákazníka,“ dodává Luděk Kováč.

Slavnostní otevření proběhlo v pátek 3. 6. 2011. Zúčastnilo se ho více než 3 000 zákazníků. Po přestřižení pásky byly předány dary Domovu Slunovrat, který slouží seniorům a lidem se sníženou soběstačností a dennímu stacionáři pro děti a mládež s kombinovaným postižením Mikasa. Dary převzal náměstek primátora Dalibor Madej. Na akci se soutěžilo o slevové poukázky na produkty a hrála hudba rádia Orion.

Firma OKAY Elektrospotřebiče je ryze česká společnost, která se stala největším prodejcem elektra v České Republice a patří k největším maloobchodním prodejcům elektra také na Slovensku. Společnost se orientuje především na regiony – na města od 10 000 obyvatel. 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.