Američané hrají nejméně fér, shodli se Češi a Slováci

Většina Čechů a Slováků si myslí, že tým Spojených států amerických na MS v hokeji hraje nejméně fér. Vyplynulo to z ankety společnosti OKAY Elektrospotřebiče, která proběhla mezi zákazníky.

Podle výsledků bleskové ankety, která proběhla v široké síti prodejen OKAY Elektrospotřebiče, 55% Čechů věří, že právě český tým hraje nejvíce v souladu s pravidly fair play, obdobně je tomu i u našich slovenských sousedů. „OKAY podporuje fair play ve sportu i v podnikání, proto nabízíme našim zákazníkům férové ceny, odbornou pomoc s výběrem a kvalitní výběr produktů“, říká Luděk Kováč, ředitel reklamy a marketingu OKAY Elektrospotřebiče.

Anketa s více než 1 500 respondenty zařadila mezi férově hrající také Finsko a Švédsko. Naopak za nejméně férové hráče jsou považování Američané spolu s Rusy, které za „nejvíc fér tým“ označila pouze necelá dvě procenta dotázaných.

Statistiky z loňského mistrovství světa v hokeji výsledky ankety částečně potvrzují. Týmem s nejvíce trestnými minutami byli Rusové (154 trestných minut), následovalo je Norsko a Kanada. Alexej Jemelin z Ruska zvládl nasbírat za šampionát celých 33 trestných minut. Nejtrestanější z českého týmu, Jaromír Jágr, měl za celý turnaj jen 12 trestných minut. K tomu se ale zvládl umístit 9. v tabulce kanadského bodování a stát se mistrem světa.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.