Značka prémiových spotřebičů Haier dobývá Evropu

Značka Haier je momentálně celosvětovou jedničkou v podílu na trhu s domácími spotřebiči. Poté co Haier úspěšně dobyl Asii, se přesunul do Evropy, kde si můžete prémiové spotřebiče dopřát i na českém trhu. Byť je u nás nováčkem, na světě tyto spotřebiče zaplňují domovy těch nejnáročnějších zákazníků již více než 30 let. Díky špičkové kvalitě a technologiím svých produktů, i díky profesionálnímu servisu a péči o zákazníka je tažení značky Haier úspěšné! Proč tomu tak je, vám prozradíme v našem článku.

Lidé v kuchyni

Společnost Haier se úspěšně pohybuje na trhu již více než 30 let.

OKAY Tip: Prohlédněte si výrobky značky Haier, které jsou momentálně v akci.

Luxus, inovace a moderní technologie na dosah

Značka Haier přináší spotřebiče v luxusním designu, s nadstandardními parametry a inovativními technologiemi pro náročné zákazníky. 30 let se úspěšně pohybuje na trhu a 13 let se drží na vrcholu ve výrobě domácích spotřebičů od ledniček, praček až po vinotéky. A ne náhodou. Přestože je značka Haier na českém i slovenském trhu krátce, dosáhla několika významných úspěchů.

Kuchyň složená z Haier spotřebičů

Vysoce kvalitní a spolehlivé produkty

Jak již bylo zmíněno, prvenství si značka Haier nedrží náhodou. Například časopis dTest podrobil za 30 let své existence detailním testům tisíce výrobků a tak je schopen každý měsíc předložit věrohodné informace o produktech, které pomohou zákazníkům při výběru. Výrobky Haier jsou často součástí těchto testů a řadí se k nejlépe hodnoceným modelům. Pojďte si přečíst hlavní atributy, díky kterým značka Haier boduje v běžných domácnostech i v restauračních zařízeních na profesionální úrovni.

První produkty Haier byly uvedeny na evropský trh před více než 15ti lety

OKAY Tip: Věděli jste, že si můžete kuchyň vybavit z pohodlí domova? Více podrobností si přečtete v našem článku.

Pračky Haier

Pračky Haier jsou specifické především ultra tichým motorem Direct Motion. V dnešní době, kdy se víc než kdy jindy myslí na úspory, přináší modely, jenž šetří nejen čas, ale i energii a finance. Na českém trhu jsou k dispozici s kapacitou 9 a 8 kg prádla.

Disponují funkcemi odloženého praní, které umožní vybrat, kdy chcete prací cyklus dokončit a to až 24 hodin předem. Dále parní funkci, která uvnitř bubnu rozptyluje páru a čisticí prostředek, uvolňuje vlákna a lépe odstraňuje i zaschlé skvrny. Tento proces vám navíc usnadní žehlení. Za zmínku jistě stojí i antibakteriální ošetření ABT®. To chrání před tvorbou plísní a bakterií v nejvíce rizikových místech, jako jsou zásuvka na prací prostředek a těsnění otvoru dveří.

Pračka Haier

Pračka Haier je poháněné mimořádně tichým motorem, který výrazně snižuje vibrace a hluk na pouhých 53 dB při praní a 67 dB při odstřeďování.

Vinotéka Haier

Vinotéky Haier

Vinotéka Haier uchová vína na profesionální úrovni, proto je tak oblíbená i v restauracích a barech. Proč tomu tak je? Například proto, že vinotéka Haier je vybavena systémem regulace vlhkosti, teploty a speciální ochranou anti-UV filtrem, který udržuje konstantní teplotu, aby nedošlo ke změně chuti a vůně. K výrazné úspoře energie přispívají LED světla, neboť šetří energii a vydávají jen velmi málo tepla.

Lednice Haier

Haier vytvořil generaci multidoor lednic Haier se sadou technologií Fresher Techs®, které zajišťují dlouhodobé kvalitní skladování potravin. Speciální zóny v rámci vnitřního prostoru si můžete uzpůsobit dle vlastní potřeby – změňte mrazničku na Haier lednici a obráceně díky funkci SwitchZone. Jednoduché, že?

Funkce Humidity Zone vám zase pomůže zachovat ovoce a zeleninu déle čerstvé s původní chutí a nutriční hodnotou. Pokud jste spíš fandové uzenin a sýrů, těšit se budete z funkce Dry Zone, která se postará o ideální podmínky pro dlouhodobé skladování třeba mléčných výrobků.

Samozřejmostí je i technologie Total No Frost s automatickým odmrazováním ledničky i mrazničky. Všemu pak kraluje snadné ovládání a úspora energie ve třídě A.

K sehnání jsou různé typy lednic - i oblíbená americká lednice Haier. Ty jsou ve všeobecnosti známé pro svůj obrovský prostor. Pokud je vás doma spousta, oceníte XXL prostor americké lednice Haier.

Lednice Haier

Technologie Daylight používá výkonné LED diody pro jasnější a intenzivnější vnitřní světlo v Haier lednici.

Prohlédněte si další nabídku elektra


Článek pro Vás připravila Jana Houbová

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.