Nejúspěšnější obývací stěny - evergreeny i nové trendy

Zařizujete si nové bydlení, nebo přemýšlíte o výměně staré obývací stěny za novou? Hledáte praktické řešení, které by vám poskytlo dostatek úložného prostoru, aniž by obsadilo celou vaši místnost? Chcete se nechat hýčkat perfektním zpracováním, které kombinuje elegantní vzhled s vysokou úrovní praktičnosti? Tak to jste tady správně! Přečtěte si následující článek a nechte se inspirovat těmi nejoblíbenějšími obývacími stěnami.

Jednoduchý způsob, jak opticky zvětšit váš pokoj – Obývací stěna Arnave

Pokud hledáte moderní obývací stěnu, disponující štědrým množstvím úložného prostoru, tak je Arnave to pravé řešení právě pro vás. Složená z televizního stolku, osvětlené vitríny, knihovny a skříňky, tato obývací stěna nabízí štědré množství úložného prostoru v kompaktním balení, které se skvěle hodí jak do velkých, tak malých místností. Její bílé, lesklé plochy navíc prosvětlí jakoukoli místnost a opticky ji zvětší. Do prostředního panelu zabudovaná vitrína je doplněna úsporným LED osvětlením, které v současnosti patří k nejpopulárnějším prvkům obývacích stěn. Celá stěna je navíc variabilní, což znamená, že pořadí jednotlivých skříněk určujete vy, takže si z nich můžete poskládat stěnu plně odpovídající vašim představám a potřebám.

Obývací stěna Arnave

Obývací stěna Arnave

Elegance a funkční minimalismus – Obývací stěna Logo II

Pokud hledáte nadstandardní množství úložného prostoru, které skvěle zapadne do minimalisticky laděné domácnosti, tak je obývací stěna Lago II to pravé pro vás. Celá sestava se skládá ze dvou závěsných vitrín a poliček, vkusně doplněných širokou a úzkou komodou pod televizi. Toto řešení je nejen velmi elegantní, ale zároveň i praktické, neboť vitríny nebudou zabírat žádné místo na podlaze. Nespornou výhodnou jsou také přední plochy ve vysokém lesku, které můžete doplnit úsporným LED osvětlením v několika odlišných barvách, a proměnit tak celou stěnu na dominantu celého pokoje, která okamžitě upoutá pozornost každého návštěvníka. V moderně zařízené domácnosti následující styl funkčního minimalismu by proto tato stěna rozhodně neměla chybět.

Obývací stěna Logo II

Obývací stěna Logo II

Nestárnoucí kombinace oblíbená u všech designérů – Obývací stěna Hugo

Moderní dekor dubu sonoma je stálice, která nikdy nevyjde z módy. Proto, pokud chcete vsadit na jistotu, pořiďte si obývací stěnu Hugo. Vyrobená z kvalitních LDTD desek potažených ABS hranami, tato stěna disponuje žádanou kombinací vysoké odolnosti proti vlhkosti i mechanickému poškození a elegantního vzhledu. Její robustní konstrukce se skládá z vysoké skříně s prosklenou vitrínou, televizního stolku a regálu s horní poličkou. Jednotlivé prvky jsou spojeny v jednolitou stěnu, takže mohou nabídnout maximální užitnou plochu výměnou za obsazení minimálního množství prostoru.

Obývací stěna Hugo

Obývací stěna Hugo

Minimální nároky na prostor – Obývací stěna Lodve

Moderní trendy kladou velký důraz na vzdušnost a maximum volného prostoru pro vás i vaši rodinu. Může se vám zdát, že dosáhnout tohoto ideálu je prakticky nemožné, zvlášť jestli bydlíte v menším bytě, ovšem není tomu tak. Právě pro vás je tu obývací stěna Lodve. Složená z televizního stolku a nástěnné poličky, tato stěna nabízí dostatek prostoru nejen pro vaši televizi, ale i další spotřebiče a dekorace, aniž by zabrala víc místa, než je absolutně nezbytné. Klasický design ve spolupráci s dekorem old style navíc působí velmi stylově a dodá vašemu obývacímu pokoji punc jedinečnosti, který okamžitě upoutá každou návštěvu. Pokud byste ji pak chtěli rozšířit o další prvky, můžete sáhnout po kompletním nábytkovém programu Laura, jehož dekor ve stylu dubu grande se bude skvěle doplňovat s dekorem old style obývací stěny Lodve.

Obývací stěna Lodve

Obývací stěna Lodve


Věříme, že článek byl pro vás užitečný. Prohlédněte si i naše další novinky nebo redakční články o nábytku na našem webu.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.