Rychlejší a rovnoměrnější chlazení od LG

Výrobci chladniček se vždy snaží, aby svým zákazníkům nabídli možnost uchovávání potravin v komfortním prostředí. Moderní lednice jsou díky tomu nejen úspornější a prostornější, ale mají stále častěji řadu dalších pozoruhodných vlastností. DoorCooling+™ od LG je jednou z nich.

Dlouhodobým cílem společnosti LG je porozumět zákazníkům a nabídnout jim řešení a inovace, které jim usnadní život. Svou filozofii zaměřuje firma především na aktivní spotřebitele, kteří se nebojí výzev a nových zážitků. Ostatně poselství společnosti LG, která je na trhu už přes 60 let, zní Life 's Good – život stojí za to.

Technologie DoorCooling+™ od LG

Toto motto je možné sledovat v celém rozsáhlém portfoliu výrobků LG, chladničky z toho nevyjímaje. Od roku 1965, kdy byla uvedena na trh díky LG první korejská lednice, se firma snaží držet krok s dobou a přicházet s jedinečnými inovacemi.

Technologie DoorCooling+™ pomáhá díky průduchům nacházejícím se v přední části chladničky udržovat rovnoměrnou teplotu. Dochází tak rychlejšímu a rovnoměrnějšímu zchlazení v chladničce, díky čemuž zůstávají potraviny déle čerstvé.

Test společnosti UL, který porovnávala čas potřebný na pokles teploty z 24,8 °C na 8 °C mezi modelem chladničky bez funkce DoorCooling+™  a modelem s funkcí DoorCooling+™, ukázal, že s DoorCooling+™ je dosaženo až o 32 % rychlejší chlazení.

S DoorCooling+™ je dosaženo až o 32 % rychlejší chlazení

V kombinaci s dalšími technologiemi od LG jako je například LINEARCooling, která udržuje přesnou a stálou teplotu v celé chladničce, nebo se zásuvkami FRESHBalancer či FRESHConverter dosahují moderní chladničky LG svého cíle téměř bezezbytku.

Lednice s DoorCooling+™

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.