„V naší ložnici teď vládne Poseidon“

Jednou z našich nejrychlejších návštěv byla ta u pana Jiřího, který se svou rodinou bydlí v rekonstruovaném domě v malé vesnici na Znojemsku. Vzhledem k jeho pracovnímu vytížení jsme si museli vystačit s pouhými sedmi minutami. Během nich jsme si s ním povídali o jeho zkušenostech s nákupem nové matrace Poseidon.

Vítám vás, a hned se omlouvám, že na vás nebudu mít tolik času, kolik byste si zasloužili. Pracuji v brněnské nemocnici a před chvilkou mi volali, že potřebují nějakou pomoc. Ale aspoň budete mít představu o tom, jak rychle probíhal výběr nové matrace.

I tu jste zvládl pořídit v krátkém čase?

Přesně tak. Máme asi rok novou manželskou postel, ale matrace jsme si nechali původní s tím, že je dokoupíme později. A vzhledem k tomu, jak jsme stále častěji, já i manželka, pociťovali tělesnou únavu a celkovou nepohodu, rozhodl jsem se jednat rychle. Všechno jsem vyřídil jednoho večera na e-shopu okay.cz.

Proč právě v OKAY?

My jsme měli už dobrou zkušenost z loňska právě s nákupem té postele. Tehdy jsme v rámci nějaké akce využili dopravu zdarma a všechno proběhlo jak mělo. Proto jsem šel tentokrát rovnou na OKAY.

A i samotný výběr byl takto rychlý?

Měl jsem jasné požadavky a představy co od nové matrace chci. Manželka se sice nejdřív bála společné velké matrace. Měla obavy, že se budeme přetláčet, a že když se jeden pohne, druhý to hned ucítí. Známí ale říkali, že to s taštičkovými pružinami nehrozí, tak jsme do toho šli.

A jaká je vaše zkušenost?

Udělali jsme dobře. Matrace je stabilní a vůbec nevadí, že jsem o 30 kilo těžší než manželka. Také se u ní o dost lépe převlékají prostěradla a hlavně už se ženou nejsme rozdělení mezerou, která byla u našich starých matrací. Takže spokojenost.

Matrace je velká a vzhledem k použitým materiálům i poměrně těžká. Jak se s ní manipuluje?

To by vám asi řekla líp manželka, ale vzhledem k tomu, že si ji pochvaluje, tak to pro ni není až takový problém. Matrace má snímatelný pratelný potah, což byl další z našich požadavků. A pořídili jsme na ni ještě topper, takže ta údržba je o to jednodušší.

Myslela jsem spíš dopravu matrace k vám domů.

Máme velké rodinné auto, takže jsem si pro ni zajel do brněnského skladu, kde byla nachystaná hned druhý den po objednávce. Chlapi mi ji přivezli až k autu a společně jsme ji naložili. To osobní vyzvednutí bylo pro mě nejrychlejší a nejlevnější řešení. Vlastně jsem jeden den objednal a druhý den už jsme spali na nové matraci. Od té doby v naší ložnici vládne Poseidon.

Pane Jiří, mnohokrát děkujeme za vstřícnost a ochotu podělit se s ostatními o vaše zkušenosti. Jsme rádi, že jste s matrací spokojen a těšíme se, že i příště se s důvěrou obrátíte na OKAY.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.