Samsung Galaxy S24: V čem bude lepší, jak bude vypadat a kdy bude uveden?

Pro všechny fanoušky špičkových smartphonů máme dobrou zprávu. Už brzy se na trhu objeví nový Samsung Galaxy S24. Jedná se o nástupce oblíbené řady Galaxy S23, která patří k nejlepším telefonům současnosti.

Co nového nám přinese Samsung Galaxy S24? Jak se bude lišit od předchozí generace? A kdy si ho budeme moci koupit? Na tyto a další otázky odpovíme v tomto článku.

Upozorňujeme, že uvedené informace jsou pouze spekulativní a oficiální specifikace budou zveřejněny výrobcem.

Prohlédnout nabídku Samsung Galaxy
samsung s24

zdroj: ts2.space

samsung S24

zdroj: gsmarena.com

Kdy bude Samsung Galaxy S24 k dispozici

Samsung plánuje představit novou řadu Galaxy S24 na speciální akci v San José 16. ledna 2024. Hned po té budene moci telefon předobjednat a od 26. ledna 2024 si ho vyzvednout v obchodech.

Tento termín je o něco dřívější než u předchozích modelů, které se obvykle objevovaly v únoru nebo březnu. Samsung tak chce získat náskok před konkurencí a využít zájem zákazníků.

Jaké budou varianty Samsung Galaxy S24

Samsung Galaxy S24 bude nabízet tři varianty: Galaxy S24, Galaxy S24+ a Galaxy S24 Ultra. Každá z nich bude mít jinou velikost displeje, kapacitu baterie, paměť a fotoaparát. Zde jsou hlavní rozdíly mezi nimi:

  • Galaxy S24: 8 GB RAM, 128 GB nebo 256 GB úložiště, 6,1 palcový displej, 4000 mAh baterie, 64 MPx zadní fotoaparát, 10 MPx přední fotoaparát
  • Galaxy S24+: 12 GB RAM, 256 GB nebo 512 GB úložiště, 6,7 palcový displej, 4500 mAh baterie, 64 MPx zadní fotoaparát, 10 MPx přední fotoaparát
  • Galaxy S24 Ultra: 12 GB RAM, 256 GB, 512 GB nebo 1 TB úložiště, 6,9 palcový displej, 5000 mAh baterie, 108 MPx zadní fotoaparát, 40 MPx přední fotoaparát

Jaké budou vlastnosti Samsung Galaxy S24

Různé čipové sady pro různé trhy

V USA bude Samsung Galaxy S24 poháněn procesorem Snapdragon 8 Gen 3, který je nejnovějším a nejrychlejším čipem od společnosti Qualcomm. V ostatních zemích bude Samsung Galaxy S24 používat čip Exynos 2400, který je vlastním výrobkem Samsungu.

Větší baterie

Samsung Galaxy S24 bude mít větší baterie než Galaxy S23. To by mělo znamenat delší výdrž na jedno nabití, rychlejší nabíjení a podporu bezdrátového nabíjení. Samsung Galaxy S24 by tak měl uspokojit i ty nejnáročnější uživatele.

Aktualizovaný systém fotoaparátu

Samsung Galaxy S24 bude mít vylepšený systém fotoaparátu, který bude schopen pořizovat lepší snímky za různých světelných podmínek, zoomovat bez ztráty kvality a využívat umělou inteligenci pro optimalizaci fotek. Zvlášť model Galaxy S24 Ultra bude mít vynikající fotoaparát s 108 MPx rozlišením, optickou stabilizací a periskopickým zoomem.

Plochý design

Samsung Galaxy S24 bude mít plochý design. Nebude mít zakřivené okraje displeje, které některým uživatelům vadily. Bude mít také pevnější a odolnější rám, který bude u modelu Galaxy S24 Ultra dokonce z titanu.

OKAY Tip: Pokud si nevíš rady, jak si vybrat mobilní telefon, přečti si na náš blog.

Jaké budou barvy Samsung Galaxy S24

Samsung Galaxy S24 bude dostupný ve čtyřech barvách: šedé, černé, fialové a žluté. Takže každý si může vybrat tu barvu, která se mu nejvíce líbí.

samsung S24

zdroj: sammobile.com

Jaké displeje nás čekají u nových Samsungů S24

Největší rozdíl by měl být mezi modelem S24+ a ostatními dvěma. Zatímco S24 a S24 Ultra by měly mít stejnou velikost a rozlišení jako jejich předchůdci (6,1″ a 6,8″ s FHD+), S24+ by měl být trochu větší (6,65″) a ostřejší (QHD+). Tím by se S24+ přiblížil k S24 Ultra, který by měl nahradit populární řadu Note. Samsung by tak chtěl nabídnout tři různé varianty displejů pro různé typy uživatelů.

Kolik bude stát Samsung Galaxy S24?

Samsung Galaxy S24 bude mít stejnou cenu jako jeho předchůdce Galaxy S23. To znamená, že za základní model Galaxy S24 zaplatíte přibližně 18 000 Kč, za model Galaxy S24+ 22 000 Kč a za model Galaxy S24 Ultra 27 000 Kč.

Tyto ceny jsou orientační a mohou se lišit v závislosti na regionu, kurzu měny a dalších faktorech. Samsung Galaxy S24 sice bude patřit k nejdražším telefonům na trhu, avšak i k těm nejvýkonnějším a nejmodernějším.

AI – umělá inteligence ve smartphonu

Telefon bude mít integrovanou umělou inteligencí „Gauss“, která ti bude dělat společnost a pomáhat s různými úkoly. Gauss není jen obyčejným asistentem. Bude umět zpracovat obsah dokumentů, překládat texty pomocí aplikací třetích stran, napsat za tebe e-mail nebo dokonce generovat obrázky.

Ale pozor, Gauss nebude zadarmo. Podle některých zdrojů budeš muset za její služby, ať už celé nebo jen částečně zaplatit.

samsung galaxy s24
samsung galaxy s24
samsung galaxy s24
samsung galaxy s24
samsung galaxy s24
samsung galaxy s24
samsung galaxy s24
samsung galaxy s24

Co bude s označením Galaxy?

Samsung Galaxy S24 bude stále patřit do rodiny Galaxy. Samsung ale chce zdůraznit, že tento nový telefon bude mít pokročilé schopnosti umělé inteligence, které mu umožní lépe komunikovat s uživatelem, přizpůsobit se jeho potřebám a nabídnout mu nové zážitky. Proto bude Samsung Galaxy S24 také nazýván AI Phone Galaxy S24, což je zkratka pro Artificial Intelligence Phone.

Toto označení bude ale spíš sloužit hlavně pro marketingové účely a tím pádem pro odlišení od konkurence.

Proč si koupit Samsung Galaxy S24?

Samsung Galaxy S24 bude jedním z nejlepších smartphonů roku 2024. Bude mít vynikající výkon, design, fotoaparát, baterii a umělou inteligenci. Bude to ideální volba pro ty, kteří chtějí mít nejnovější technologii, nejvyšší kvalitu a nejlepší zážitek.

Pokud jsi fanda značky Samsung nebo jen hledáš nový telefon, který tě nezklame, Samsung Galaxy S24 je pro tebe určitě správnou volbou. Jak jsme ovšem uvedli už na začátku, nezapomeň, že všechny uvedené informace pocházejí z neoficiálních zdrojů a zatím se jedná o spekulace.

152

KAMENNÝCH
PRODEJEN

406 704

PRODANÝCH
VELKÝCH SPOTŘEBIČŮ
ZA ROK

803 543

PRODANÝCH
MALÝCH DOMÁCÍCH SPOTŘEBIČŮ ZA ROK

156 862

PRODANÝCH
MOBILŮ ZA ROK

40 532

prodaných
sedaček
za rok

25 124

prodaných
křesel
a židlí za rok

22 052

prodaných
postelí
za rok

12 252

prodaných
kuchyní
za rok

Prohlédněte si další nabídku elektra

Lednice

Pračky

Televizory

Sušičky

Mobilní
telefony

Notebooky

Kávovary

Myčky
nádobí

Vestavné
spotřebiče

Smart
elektro

Vysavače

Péče
o tělo

Do kuchyňe

Mikrovlnné
trouby

Audio

Sporáky

Sluchátka

Přislušenství

Článek pro vás připravil:

Vojtěch Pospíšil

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.