Ravenna se nám v obýváku uhnízdila až napodruhé

Dnes jsme přijali pozvání paní Aleny, která bydlí s manželem v libereckém rodinném domě. Před nedávnem se společně rozhodli oživit svůj obývací pokoj pořízením nové sedačky a paní Alena byla ochotná se s námi podělit o své zkušenosti s nákupem.

Sedíme tu ve vaší nové pohodlné sedačce Ravenna. Jak jste s ní spokojená?

Teď už můžu říct, že velmi. O víkendu totiž prošla zatěžkávacím testem – sešly se u nás naše dcery s rodinami, takže nás tu v jednu chvíli bylo čtrnáct.

A to se všichni vešli na jednu sedačku?

No to zas ne. Seděli jsme hlavně tady v obýváku u jídelního stolu, ale samozřejmě si každý zkusil i novou sedačku. Hlavně teda děti, ty ji vůbec nešetřily.

Ale říkala jste mi do telefonu, že to nebyla vaše první volba.

Sedačku jsme vybírali poměrně dlouho – skoro čtvrt roku. Nejprve jsme obcházeli obchody s nábytkem, abychom se podívali, co se nabízí. Pak jsme s manželem procházeli internet, prohlíželi si obrázky a tehdy jsme kápli na OKAY. Vybrali jsme si nejprve rohovou sedačku (Greco, pozn. redakce) a taky jsme ji zaplatili a nechali přivézt.

A nebyli jste s ní spokojeni.

To nemůžu říct. Sedačka byla výborná a i bychom si ji i nechali. Ale rozhodli jsme se ještě udělat menší úpravu v bytě, posunout jednu příčku a tak zvětšit celý prostor. No a nakonec to tedy dopadlo tak, že by se nám sem dobře vešla sedačka „do U“. Proto jsme využili možnost, kterou jste nám v OKAY dali – vrátit sedačku do 30 dnů.

Jak to celé probíhalo?

Úplně hladce. Já jsem to ani měnit nechtěla – přišlo mi to hloupé. Ale manžel do OKAY zavolal a ujistil se, že je to opravdu v pořádku a že s tím nejsou spojené žádné sankce ani nepříjemnosti. Domluvili jsme si časové okno, kdy si pro sedačku pánové přijeli, rozložili ji a odvezli. Hotovo. A vyšlo nám to tak, že už druhý den přivezli tuhle naši novou sedačku. A byli to ti samí.

Jak se k věci stavěli?

Smáli se a říkali, že je to jejich práce. Prý to mnoho lidí takto nedělá, ale že je to čím dál častější. Ptali jsme se, co se s tou vrácenou sedačkou stane a prý ji zkontroluje technik, bude dezinfikována a pak zařazena znovu do prodeje jako zboží II. jakosti. Tak určitě ještě poslouží.

A Ravennu si tedy už necháte?

Samozřejmě. Tentokrát jsme si už všechno promysleli pořádně a jsme moc spokojení. Vidíte, že se nám sem to účko hodí mnohem líp. Současně se nám tím otevřel větší prostor pro naše návštěvy. Ravenna se v našem obýváku uhnízdila sice až napodruhé, ale najisto (usmívá se).

A jak ji tedy hodnotíte?

Máme tři velké dcery, každá z nich už má rodinu a když se tu všichni sejdou, každé místo je dobré. Navíc je možné sedačku rozložit na opravdu velké lůžko, na kterém jsme minule uložili čtyři děti. A pochvaloval si ho i zeť – on má přes dva metry a krásně se na něm vyspal.

Děkujeme za rozhovor i vřelé přijetí a přejeme vám, ať vám sedačka Ravenna dělá samou radost.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.