OKAY styl! Torin je ta pravá!

Souhra designu a pohodlí

První dojem dělá dělá nejvíc. Je proto jasné, že vzhled sedací soupravy Torin  vás zaujme na první pohled. Nadčasový design a barevná kombinace se vám hodí kamkoliv.

Trendy krémová barva

Torin za svůj atraktivní vzhled vděčí hlavně barevnému provedení. Neutrální krémová je to pravé, co se hodí do evropského interiéru. Barva nebyla zvolena náhodně. Podstatný rozdíl mezi bílou a krémovou je v pocitu, který ve vás vyvolá. Zatímco bílá místnost projasní, krémová ji naopak příjemně zútulní. Velkým bonusem je i to, že je nadčasová, nerušivá a skvěle si bude rozumět jak s moderním, tak starožitným nábytkem. Zároveň perfektně zapadne do minimalisticky zařízeného pokoje, i do místnosti, kde je více dekorací, elektroniky a dalších elementů. Další výhodou je její "hřejivost", kterou do místnosti vnese. Naopak v případě přílišného použití obyčejné bílé, může pokoj spíše než čistým dojmem, působit jako chladný nemocniční prostor.

Sedací souprava Torin

Sedací souprava Torin bude to pravé pro vás!

Punc luxusu

Kombinace krémové barvy a prošívané kůže, bezpochyby dodá vašemu interiéru punc luxusu. Na výrobu sedačky byly použity jen ty nejkvalitnější materiály. Vyrobena je z celočalouněné kůže, potažena je pak kůží G-100 v kombinaci s eko kůží, která se nachází na méně namáhaných místech nábytku.

Přestože přírodní kůže vyžaduje pravidelnou údržbu za použití speciálních přípravků, o to snazší a praktičtější je její čištění oproti jiným potahovým materiálům. Díky pravidelné a důkladné péči bude dlouhou dobu vypadat stále jako nová. Kostra sedačky je tvořena středně tvrdými dřevovláknitými deskami (MDF), které jsou velmi odolné a propůjčují sedací soupravě pevnost a stabilitu. 

 

Torin nabízí i všestranné využití

Sedačka je nejen vzhledově atraktivní, ale potěší vás také svými praktickými funkcemi. Patří mezi ně například rozklad na lůžko, vhodné spíše pro příležitostné přespání. Po rozkladu bude mít ložní plocha rozměry 121x194 cm a pohodlně se na ní vyspí dvě dospělé osoby.

 

Sedací souprava Torin

 

Jednoduchý rozklad na lůžko vám umožní připravit přespání pro nečekanou návštěvu 

 

 

Sedačka Torin

Jistě oceníte i velkorysý úložný prostor, který se ukrývá pod otomanem. Do něj můžete uložit vše potřebné, například lůžkoviny, oblečení, časopisy a další nezbytnosti, co chcete mít po ruce. Na uložené věci se nepráší a jsou dokonale ochráněny plastovými kryty mechanismu otvírání. Manipulace s úložným prostorem je navíc velmi snadná. Stačí pouze chytit poutko z boku sedačky a zvednout.

 

Sedačka Torin
Teď už nezbývá než jen vybrat, která varianta sedací soupravy Torin bude pro vás tou pravou. Příjemné a ergonomicky pohodlné lenošení už si můžete užívat do sytosti. 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.