Chameleon VIVO 80 Lite, který mění barvy, je tady!

Novinkové modely čínské společnosti Vivo X80 Lite dorazily na český trh. Těšit se můžete na řadu vylepšení i trendy vychytávek. Model navazuje na své úspěšné předchůdce a ještě zdokonaluje fotoaparát na úrovni těch nejlepších na trhu. K tomu připočtěte 6,44″ AMOLED panel s rozlišením Full HD+, zvládnutou 90Hz obnovovací frekvenci, čipovou sadu Dimensity 900, grafickou jednotkou Mali G68 a podporou 5G. Je toho zkrátka velká spousta. Pokud byst chtěli opravdové ‚‚špeky“, těšte se na fantastickou zadní stranu telefonu, která mění barvy. Vivo X80 Lite je tedy slušně vybavený smartphone střední třídy. Co nabízí dalšího, se dozvíte v našem článku.

Mobilní telefon Vivo X80 Lite

Odhalte svoji originální jedinečnost s telefonem, který rozzáří váš den barvami.

OKAY Tip: Prohlédněte si, jaké mobilní telefony a smartphony jsou momentálně v akci.

Mobilní telefon Vivo X80 Lite

Bojovník a vyzyvatel ve střední třídě

Přesto že novinka nabízí lehce slabší výbavu než vlajková loď řady X80 Pro, budete ji mít rádi. Pomůže k tomu 4500mAh baterie se 44W a rychlonabíjení, i pořádná paměť 256 GB pro data uživatele. Za hlavu můžete navzdory velkému AMOLED displeji i hodit nepohodlí při manipulaci s telefonem, v ruce se totiž drží pohodlně.

Nejen krásný, ale i odolný. Takový je nový smartphone od Vivo, který díky certifikaci IP54 disponuje zvýšenou odolností proti vodě a prachu.

Fotosoustava pro profesionály

Našlápnuto na kvalitní fotosoustavu má Vivo X80 Lite rozhodně s přehledem. Čeká vás trojitá sestava pro focení a vylepšení u hlavního fotoaparátu. Rozlišení má 64 Mpx s optickou stabilizací obrazu a světelností f/1.79. Dále tu je 8 Mpx širokoúhlý a nakonec 2 Mpx zaměřený fotoaparát na makro. Vivo X80 Lite se může také pyšnit silnou selfie kamerkou s rozlišením 50 Mpx, automatickým ostřením a schopností natáčet 4K videa. Dokáže také lépe zachytit selfie fotky v akčních situacích a pohybu – například při běhu, autentické okamžiky i noční dobrodružství. A tohle dnes už využije každý, no ne?

Nové mobilní telefony Vivo X80 Lite

Chameleon, který mění barvy, vás okouzlí

Sexy tělo. Tak by se dal nazvat nový X80 Lite. Tělo má tenké pouhých 7,79 milimetrů, díky čemuž pohodlně padne do ruky i gracilnějších dívek a žen. Aby byl smartphone neustále trendy, přichází vivo s živými barvami. A pozor, teď přichází originální unikum. Třpytivá zlatá zadní strana v odstínu Sunrise Gold se na slunci barví do červenooranžové, naproti tomu tajemná černá Diamond Black bude majestátně působit stále, za jakýchkoliv okolností. Pokud by vám to nestačilo, s využitím šablon si můžete na svůj telefon „vypálit“ další vzory. Abyste se nemuseli bát, potěšující je i zvýšená odolnost, i když základní IP54.

A co je uvnitř?

Překvapení! Ne sice tak velké, ale novinkové určitě. Čipset MediaTek Dimensity 900, který vám bude bohatě stačit, i pokud chcete aktivně hrát hry na mobilu. Velkého vylepšení se dočkala baterie, kterou zmiňujeme výše, a určitě vás potěší, že takto rychlý adaptér najdete rovnou v balení. Ne úplně uvnitř telefonu, ale uvnitř balení najdete také sluchátka. Ta jsou poměrně netradiční.  

To na dnešní poměry obsahuje poměrně netradiční sluchátka a transparentní, průhledný kryt. Velká pochvala je i za redukci z USB-C na 3,5mm jack – ceníme!

Prohlédněte si další nabídku elektra


Článek pro Vás připravila Jana Houbová

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.