Za málo peněz hodně muziky – to jsou OKAY Vánoce!

Vážení zákazníci, rádi bychom vám představili letošní Vánoční kampaň OKAY. Dobrou zprávou pro vás je, že heslo letošních Vánoc zní: Za málo peněz hodně muziky. Přichystali jsme pro vás řadu výhodných nabídek a tipů na dárky, se kterými se kterými jistě sklidíte úspěch u svých blízkých. A jak je v OKAY zvykem, vše za nejnižší možné ceny, aby vám vystačil rozpočet pro všechny a pořídili jste v OKAY opravdu za málo peněz co nejvíce muziky.

 

Za málo peněz hodně muziky – to jsou OKAY Vánoce!



V letošní reklamě jsme hledali někoho, kdo naše heslo Za málo peněz hodně muziky dokáže názorně předvést v praxi. Vybrali jsme norskou skupinu Hurra Torpedo, která se svého úkolu zhostila s obrovským nadšením. Můžete se o tom sami přesvědčit zde:

 

Hurra Torpedo pro OKAY - Pásli ovce valaši



Hurra Torpedo je ve světě poměrně známá kapela, v Norsku jsou velmi populární. Proslavili se tím, že k hraní na svých koncertech používají pračky, sporáky, mrazáky a jiné elektrospotřebiče. Přišlo nám jako zajímavé spojit jejich specifický způsob hraní, kdy vlastně nepotřebují drahé hudební nástroje, se společností OKAY. Jak uvidíte v prosinci i v televizi, i s takovými netradičními nástroji dokážou udělat veliký rámus a velikou muziku.

Pro interpretaci v tomto netradičním aranžmá jsme zvolili ty nejznámější české koledy. Norští hudebníci hrají trochu energičtěji, než je zvykem, ale věříme, že vše vezmete s nadsázkou. Chtěli jsme vás trochu pobavit a také naladit na Vánoce. Všichni zaměstnanci společnosti OKAY Elektrospotřebiče vám přejí, aby vaše Vánoce proběhly OKAY.

PS. V reklamě nebyly zničeny žádné fungující spotřebiče. Jako nástroje posloužily již vysloužilé nefunkční kusy.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.