TP-LINK zařadil do nabídky všestranný gigabitový router

Společnost TP-LINK, přední světový dodavatel síťových produktů pro domácnosti a malé a střední firmy, představuje na českém trhu nový router N600 s ADSL2+ modemem, podporou bezdrátového připojení o rychlosti až 600 Mbit/s a gigabitovým Ethernetem. Kompaktní router s označením TP-LINK N600, který výrobce zahalil do elegantního černého provedení, zastane práci hned několika síťových zařízení. Jmenovitě zvládá funkce ADSL2+ modemu, NAT firewallu, 600Mbit/s bezdrátového přístupového bodu, tiskového serveru a s připojeným datovým úložištěm i FTP serveru.

Mnoho možností

TP-LINK N600 (TD-W8980B) je robustní multifunkční zařízení, které kompletně zajistí vysokorychlostní připojení domácnosti k internetu prostřednictvím domácí bezdrátové nebo metalické sítě. V rámci ní je navíc možné zřídit zabezpečenou virtuální privátní síť s až deseti tunelovými připojeními zároveň, takže se uživatelé mohou bez obav o bezpečí svých dat připojit odkudkoli, z domova i na cestách. Pomocí dvou USB portů mohou navíc sdílet tiskárny, soubory a média uvnitř sítě nebo přes internet.

Připojení k internetu je možné zajistit dvěma způsoby: přes ADSL, nebo prostřednictvím metalické sítě Ethernet. Bezdrátová síť Wi-Fi pracuje ve shodě se standardem 802.11na nabízí přenosovou rychlost až 600 Mbit/s. Výhodou zařízení TP-LINK N600 je současná podpora dvou pásem, kdy v „tradičním“ pásmu 2,4 GHz mohou probíhat jednoduché úlohy (jako je například odesílání e-mailů), zatímco činnosti náročnější na přenosovou kapacitu (kupříkladu streamování HD videa nebo hraní online her) zajistí méně rušené pásmo 5 GHz. Připojení do metalické sítě lze realizovat prostřednictvím čtyř gigabitových LAN portů.

Zdroj: TP-LINK

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.