Slavnostní otevření nové prodejny OKAY v Poděbradech

Ve čtvrtek 1. prosince 2011 v 9 hod. otevíráme novou prodejnu OKAY Elektrospotřebiče v Poděbradech v novém nákupním centrum u Tesca na ulici Bílkova.

Na slavnostním otevření prodejny jsme pro naše zákazníky připravili občerstvení ve spolupráci s partnerem LG a pozornost v podobě dopravy spotřebičů do domu zdarma. V pátek, sobotu a neděli bude v prodejně probíhat promo akce PHILIPS, o víkendu se zákazníci mohou při nákupu posilnit kávou zdarma z kávovarů TASSIMO.

Na ploše 970 m2 můžete vybírat z pestré škály produktů od televizí a DVD přehrávačů přes pračky, sušičky, vysavače a žehličky až po domácí kina, notebooky, navigace a fotoaparáty. Pro všechny zákazníky máme překvapení v podobě prodeje výrobků za snížené otevírací ceny. V limitované nabídce si tak můžete pořídit například Full HD LED televizor Samsung s úhlopříčkou 82 cm za neuvěřitelných 6.999 Kč, notebook HP s 500GB HDD a 4GB RAM za 7.999 Kč nebo kombinovanou chladničku Indesit za 4.999 Kč.

Akční nabídku si můžete prohlédnout zde

 

 

"Chceme být našim zákazníkům blíž, a proto neustále rozšiřujeme síť našich prodejen do dalších měst naší republiky," řekl ředitel reklamy a marketingu OKAY Elektrospotřebiče Luděk Kováč, a dodává: "Expanzi prodejen provází také rozšiřování sortimentu a nabídka nových světových značek s důrazem na nízké ceny na trhu. Tyto Vánoce jsou pro naše zákazníky zkrátka v duchu naší nové kampaně s názvem „Za málo peněz hodně muziky“.


Přijďte do naší nové prodejny OKAY Elektrospotřebiče v Poděbradech v novém nákupním centrum u Tesca na ulici Bílkova a nakupte si mnoho produktů za výjimečné otevírací ceny. Vybírat můžete ze širokého sortimentu světových značek. Za málo peněz hodně muziky. To jsou OKAY Vánoce!

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.