OKAY v listopadu myslel na děti z dětských domovů

 

Společnost OKAY Elektrospotřebiče darovala při příležitosti 3. ročníku mezinárodního silového trojboje dětských domovů věcné dary Dětskému domovu Zašová.
 
V sobotu 19.11. proběhl v Zašové již 3. ročník mezinárodního silového trojboje dětských domovů v posilovně DD Zašová. Trojboje se zúčastnil dětský domov z Polska, z Plumlova u Prostějova, Nového Jičína, Valašského Meziříčí a domácí Zašové. Soutěžilo se ve dvou věkových kategoriích dívek a chlapců. Trojboj probíhal v bouřlivé atmosféře u čehož OKAY nemohl chybět.
 
Radosti v dětských očích není nikdy dost, proto když můžeme v OKAY přispět a udělat malou radost, tak se toho rádi ujmeme“říká Luděk Kováč, marketingový ředitel OKAY Elektrospotřebiče.
 
Firma OKAY Elektrospotřebiče je ryze česká společnost, která se stala největším prodejcem elektra v České Republice a patří k největším maloobchodním prodejcům elektra také na Slovensku. Společnost se orientuje především na regiony – na města od 10 000 obyvatel. 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.