OKAY obdaroval děti bez rodin

OKAY Elektrospotřebiče ve spolupráci se Sony předali LCD televizor jako dar pro děti z brněnského zařízení KLOKÁNEK. Televizor je určen do jednoho z dětských bytů v Brně Líšni.

V Klokánku žijí děti, které ze známých důvodů nemohou být se svými rodiči. Obdivujeme práci lidí, kteří se snaží vytvořit dětem rodinné prostředí. Společnost OKAY Elektrospotřebiče chtěla alespoň malým dárkem potěšit všechny, kteří zde žijí i pracují“ řekl Luděk Kováč, marketingový ředitel OKAY Elektrospotřebiče a za celou společnost popřál dětem krásné Vánoce. 
 
Brněnský Klokánek je projekt Fondu ohrožených dětí, jehož cílem je nabídnout dětem namísto ústavní výchovy rodinnou péči na dobu, dokud se nemohou vrátit zpět do své rodiny, nebo dokud pro ně není nalezena trvalá náhradní rodinná péče. 
 
V našem Klokánku je 11 bytů, ve kterých najde útočiště 40 - 44 dětí ve věku od několika dnů až do dosažení dospělosti. Jsem za děti moc ráda. Je úžasné, že se najdou lidé, kteří chtějí pomáhat druhým" poděkovala OKAY Elektrospotřebiče Lenka Malhocká, vedoucí zařízení Klokánek.
 
Klokánky mají pověření MPSV jako zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc. Mohou proto týrané a zneužívané děti přijmout i bez souhlasu rodičů až do doby, než je rozhodnuto o předběžném opatření. Klokánky mají nepřetržitý provoz, proto mohou kdykoli přijmout i novorozence, jejichž matky tají těhotenství a porodí mimo zdravotnické zařízení.
 
 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.