Kompakt Coolpix P900 od Nikonu disponuje úžasným zoomem

Nadšené fotografy přírody a noční oblohy potěší dnešní uvedení nového fotoaparátu Nikon COOLPIX P900, který je vybaven objektivem s neuvěřitelným 83násobným optickým zoomem a zachytí detaily nepozorovatelné lidským zrakem.

Optický zoom s výjimečně velkým rozsahem nabízí ohniskové vzdálenosti 24 mm až 2 000 mm a je s využitím funkce Dynamic Fine Zoom dále rozšiřitelný až na 4 000 mm pro doposud největší přiblížení světa přírody a záznam jemných detailů na statických snímcích a Full HD videosekvencích. Objektiv se světelností f/2,8–f/6,5 produkuje brilantní snímky s vysokým rozlišením i při použití nejdelší ohniskové vzdálenosti 2 000 mm (ekvivalent pro 35mm film).

Souhrn klíčových vlastností

Objektiv s extrémně velkým rozsahem zoomu: S objektivem NIKKOR vybaveným 83násobným optickým zoomem – který lze s využitím funkce Dynamic Fine Zoom dále rozšířit až na 166násobný – zachytíte i detaily, které nemůžete vidět vlastním zrakem.

Optická redukce vibrací s dvojí detekcí (VR) a účinností 5 EV: Systém redukce vibrací rozpoznává pohyby a lépe potlačuje účinky vibrací pro stabilní fotografování teleobjektivem z ruky.

Obrazový snímač CMOS s 16 miliony pixelů a technologií přímého osvětlení fotodiod: Obrazový snímač umožňuje snadno dosáhnout ostrých snímků s bohatými detaily i za velmi nízké hladiny osvětlení. Můžete právem očekávat špičkový výkon.

Vestavěné zařízení GPS/GLONASS/QZSS s podporou bodů zájmu (POI): Mezinárodní systémy satelitní navigace GPS/GLONASS/QZSS umožňují rychle získat podrobné informace o poloze pro sledování vaší cesty.

Vestavěné připojení Wi-Fi® a podpora NFC: Stisknutím tlačítka Wi-Fi® nebo klepnutím fotoaparátem s povolenou funkcí NFC4 do stejně vybaveného chytrého zařízení můžete sdílet snímky na libovolném místě.

Propracovaná rychlá odezva: Díky rychlejšímu automatickému zaostřování a zkrácenému zpoždění závěrky (cca 0,12 s při použití širokoúhlého objektivu) nikdy nezmeškáte žádný rozhodující okamžik.

Velký výklopný a otočný monitor LCD: 7,5cm/3˝ výklopný a otočný monitor (RGBW) s cca 921 000 pixely a technologií Clear Color Display nabízí všestranné úhly pohledu pro zkoumání zajímavých tvůrčích kompozic.

Zdroj: Nikon

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.