Karel Gott zemřel


„Ve věku 80 let zemřel v úterý krátce před půlnocí zpěvák Karel Gott. Zemřel doma v kruhu své rodiny,“ potvrdila informaci Gottova mluvčí Aneta Stolzová. Smutná zpráva dorazila ráno z Prahy, kde ve věku 80 let skonal jeden z nejvýznamnějších umělců Karel Gott.

Zemřel Karel Gott 

Jen před pár dny šokoval Karel Gott veřejnost prohlášením, že opět bojuje s rakovinou. Akutní leukémie postihuje především starší pacienty, kteří prodělali nádorové onemocnění a prošli léčbou chemoterapií. A to byl Gottův případ. Zpěvák se prvnímu ataku nemoci snažil čelit pravidelnou výměnou krve v nemocnici, žádné zlepšení však nepřicházelo. Postupně začal rušit všechny návštěvy a pouze čas od času komunikoval s fanoušky na sociálních sítích.
 

„Ve věku 80 let zemřel v úterý krátce před půlnocí zpěvák Karel Gott. Zemřel doma v kruhu své rodiny,“ potvrdila jeho mluvčí Aneta Stolzová informaci, kterou si nepřál nikdo slyšet.


Před několika měsíci nazpíval Gott duet se svou dcerkou Charlotte Ellou s názvem Srdce nehasnou. Nyní ji můžeme chápat jako loučení s fanoušky, rodinou i životem.

 

Karel Got prošel v posledních letech několikerou léčbou. V 2003 překonal mrtvici a v říjnu 2015 se podrobil operaci srdce. Později zápasil s rakovinou lymfatických uzlin a podstoupil operaci páteře. Zdravotní stav Karla Gotta se zhoršil i letos v červenci, když kvůli akutnímu zánětu plic musel zrušit představení na festivalu Benátská v Liberci.

Manželka Ivana Gottová.
"Zemřel doma v kruhu své rodiny," řekla jeho manželka Ivana Gottová.
 

„V průběhu své kariéry absolvoval zpěvák množství koncertních vystoupení téměř ve všech evropských zemích světa.“


Gott je držitelem 22 československých a 20 českých Zlatých slavíků, je držitelem více než 60 zlatých desek, sedmi diamantových desek, nahrál přibližně 2600 písní.

7. ledna 2008 se oženil v americkém městě Las Vegas. S manželkou Ivanou mají dvě dcery Nelly Sofii a Charlotte Ellu. Z předchozích vztahů má Gott dvě dospělé dcery Dominiku a Lucii.

Čest jeho památce.

 

"Víte, že svého času byl Karel Gott elektrikář? Pracoval jako elektromontér v ČKD. Gottovi tehdy platili jenom 6 Kčs na hodinu."

 

Akční ponuka moderního trendy nábytku OKAY

 

GCS021019 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.