Inteligentní kávovar Tassimo Bosch v OKAY

Karamelové Latte Macchiato, lahodná Caffé Crema, silné espresso nebo horká čokoláda..., že se vám sbíhají sliny? Dlouhé, chladné večery si můžete těmito potěšeními prohřát absolutně bez námahy díky inteligentnímu kávovaru Tassimo Bosch, který zvládne celou přípravu za vás jen zmáčknutím jednoho tlačítka.

Inteligentní kávovar Tassimo BoschAutomatický kávovar Tassimo Bosch pro přípravu teplých nápojů rozpozná díky patentované technologii T Disc nápoje pomocí čárového kódu a automaticky přizpůsobí dobu spaření a teplotu pro perfektní požitek z každého šálku. Veškerá vaše práce tak spočívá ve zmáčknutí jednoho tlačítka. Pak už si jen můžete vychutnat lahodné, teplé nápoje, které rozhodně dokáží prohřát i ten nejchladnější večer!  Tassimo Bosch disponuje výškově nastavitelným a vyjímatelným podstavcem na šálky, takže je vhodný pro všechny velikosti hrníčků a sklenic. Další inovací u kávovarů TAS2 je vyjímatelný podstavec na šálky a zadní stěna, které se dají zakoupit v několika barevných provedeních. Čistý, jednoduchý a nadčasový design ozdobí každou kuchyni.

 

Rozmanitou nabídku teplých nápojů – silné espresso, lahodnou Caffé Crema, voňavé Cappuccino, klasické Latte Macchiato, karamelové Latte Macchiato a horkou čokoládu si můžete dopřát v různých intenzitách. Proces spaření prostě jen přerušíte (silnější nápoj) nebo prodloužíte (slabší nápoj) podle vaší libosti.



Po návratu z práce určitě oceníte jeho pohotovost! Díky jedinečnému systému průtokového ohřívače je přístroj připraven k použití ihned po zapnutí (minimální čas nahřátí při zapnutí přístroje a mezi jednotlivými druhy nápojů). Příprava dalších nápojů probíhá okamžitě a bez přenosu chutí. Probíhá totiž výhradně uvnitř kapsle T Disc. Po každém spaření také dojde k automatickému vyčištění trysek párou. Neméně důležitými výhodami tohoto „inteligenta“ jsou nízká spotřeba energie a přehledné LED ukazatele.



Inteligentní kávovar Tassimo Bosch zakoupíte na prodejnách OKAY Elektrospotřebiče (největší síť prodejen elektro v České republice).

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.