Whirlpool AWS 51212

Zboží je vyprodáno

Whirlpool AWS 51212

Kód výrobku: AWS51212
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Pračky

Moderní pračka od renomované společnosti Whirlpool AWS 51212 patří k nové generaci úzkých praček, kterou Whirlpoolvyvinul speciálně pro prostorově omezené koupelny. Vejde se i do panelákového bytu, a přitom vám poskytne vše, co od pračky očekáváte. Tato předem plněná pračka má kapacitu 5 kgprádla a nabízí jedinečných 18 programů pro různé druhy tkanin.Najdete mezi nimi například antibakteriálníprogram, rychlé 30minutové praní nebo speciální program Clean+,který vás jednou provždy zbaví všech skvrn. U zvláště silně zašpiněného prádla se doporučuje zařadit program předpírka. Prádlo se tak ještě před vlastním praním namočí do mýdlového roztoku, takže se následně snadněji odstraňují houževnaté skvrny. Pračka pracuje v úsporné energetické třídě A++, která nezatěžuje životní prostřední, ani rodinný rozpočet.

Tento model dosahuje rychlosti 1200 ot./min a zaručuje účinnost praní v nejvyšší třídě A. Je vybaven patentovanou senzorovou technologií Whirpool 6. smysl, která rozhoduje za vás. Automaticky rozpozná množství prádla a program sama nastaví. Řídí přitom celý prací cyklus tak, aby bylo dosaženo maximálních úspor energie, spotřeby vody a času. Zároveň také umí doporučit přesnou dávku prášku, takže již nebudete muset plýtvat. Technologie 6. smysl vám ušetří až 50 % energie, vody a času. Nastavení provedete na přehledném LCD displeji, jehož ovládání hravě zvládnou i starší ročníky.

Pračka Whirlpool AWS 51212 vám nabídne i několik nadstandardních vylepšení. Praktická funkce odložení startuvám umožní naplánovat si den dle vlastní potřeby. Jednoduše nastavíte přesný konec programu a po příchodu z práce naleznete doma voňavé vyprané prádlo. Pračka je dále vybavena funkcí snadné žehlení, díky nížmůžete stiskem jediného tlačítka zredukovat tvoření záhybů na prádle. Prádlo se odstřeďuje přerušovaně, takže může několikrát změnit svou polohu, a při šetrném odstředění se ještě načechrává. Funkce AquaStop pak pračku chrání před přetečením.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě