Bosch TDA 3024020

Zboží je vyprodáno

Bosch TDA 3024020

Kód výrobku: TDA3024020
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
ELEKTRO

Napařovací žehlička BOSCH TDA3024020

Nenajdete lepšího pomocníka v boji s čistým prádlem, které se u vás doma kupí, než napařovací žehličku BOSCH TDA3024020.Již na první pohled vás zaujme svým moderním bílo-modrým provedením. Ovšem, není to vzhled, který zajistí dokonalé výsledky. Dobrým předpokladem je vysoký výkon - 2400 W, kterým žehlička disponuje. Díky němu dojde k zahřátí skoro okamžitě a vy se nebudete muset ničím zdržovat. Když k tomu přidáte 150g proud páry, který bez problémů odstraní i ty nejodolnější záhyby,vznikne vám jedinečný pomocník, kterého se nebudete chtít vzdát.

 Funkce PalladiumGlissée

Napařovací žehlička BOSCH disponuje speciální žehlicí plochou s tří-fázovým designem, která zaručuje ideální distribuci páry a maximální kluznost po povrchu tkaniny. Díky tomu se moc nenadřete a bude se vám zdá, že za vás všechnu práci odvádí sám přístroj. Tato moderní technologie se třemi zónami v sobě zahrnuje vlhčení, sušení a vyhlazování. Když k tomu přidáte důmyslné uspořádání parních kanálků, vznikne vám pomocník, který vás nenechá nikdy ve štychu.

 Profesionální používání páry

Přemýšlíte nad tím, jak si usnadnit a urychlit žehleníprádla? Firma BOSCH toto dilema vyřešila za vás. Vybavila napařovací žehličku inovativním systémem AdvancedStreams optimálním a výkonným výstupem páry. Ten s pomocí propracovaného systému a uspořádání parních kanálků,výstupních otvorů a vodicích prvků, zajišťuje cílenou distribuci páry, která vnikne mnohem hlouběji do tkaniny a tím uhladí i ty největší záhyby.

 Vysoký stupeň flexibility

Napařovací žehlička BOSCH disponuje vysokým stupněm flexibility a zaručí vám perfektní výsledky = tkaniny budou naprosto bez záhybů a vy spokojeni. Toho je docíleno tak, že žehlící plocha je schopna plnit svoji práci ve všech směrech bez jediného zaseknutí. Jedná se o moderní inovaci,která se postará o to, že se z této neoblíbené domácí práce stane něco, co pro vás již nebude takovou otravou.

 Již žádné mokré skvrny

Jistě znáte tu situaci, kdy spěcháte a na poslední chvilku si potřebujete ještě něco vyžehlit. V tenhle moment jsou možné jenom dva konce. První je šťastný, kdy vše dobře dopadne a vy můžete utíkat a již se dále nezdržovat. Ovšem, zákon schválnosti se většinou postará o ten horší konec. V průběhu žehlení se vám na svršku objeví nevzhledná mokrá skvrna a vy se musíte na poslední chvíli převléct a znovu upravit. Od teď se ale vždy dočkáte pouze šťastného konce. Žehlička Bosch disponuje funkcí DripStop, která pomocí zabudované kontrolky snímá teplotu vody a zabraňuje vzniku vodních skvrn na látce.

 Prodloužení životnosti 

Funkce 3AntiCalc se postará o to, že budete moci žehlit i víckrát za den v průběhu několika let. Firma Bosch vybavila napařovací žehličku trojitou ochranou, která nikdy nezklame = SelfClean, Calc'nClean a zabudovaný systém AntiCalc. Tito tři hrdinové mají za úkol zabraňovat tvorbě vodního kamene uvnitř žehličky a tím spolehlivě prodloužit životnost a účinnost spotřebiče.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě