Morphy Richards 303111

Zboží je vyprodáno

Morphy Richards 303111

Kód výrobku: MR303111
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
ELEKTRO

Žehlička Morphy Richards 303111

Určitě každému se někdy stalo, že žehlení odkládal tak dlouho, až na něj čekala velká hromada, na kterou by nevylezl ani neohrožený horolezec. Jak zařídit, aby se tato domácí práce stala oblíbenou jak pro vás, tak i pro ostatní členy vaší rodiny? Prvním a velice zásadním krokem je kvalitní napařovací žehlička jako je například ta značky Morphy Richards 303111 s příkonem až 2400W. 
Již na prvním pohled vás zaujme precizním moderním provedením. Po hlubším prozkoumání zjistíte, že vyrobena z kvalitního materiálu, který slibuje dlouhou životnost. No a v neposlední řadě si určitě všimnete praktických funkcí, které usnadní žehlení. Dokonce je možná úprava záclon či oblečení pověšeném na ramínku a to s využitím vertikálního napařování.

Parní ráz až 170 g za minutu a konstantní pára 50 g slibují perfektní upravu prádla bez velké námahy a téměř okamžitě. Aby bylo zajištěno, že vás při práci nebude nic rušit je žehlička vybavena zásobníkem na vodu o velikosti 400 ml.
Určitě se vám minimálně jednou stalo, že na oblečení zůstala nevzhledná mokrá skvrna, takže jste si vyžehlený kousek nemohli ihned obléknout. Toho se už bát nemusíte.  A to z toho důvodu, že je zde přítomen systém proti odkapávání "no-drip".
Výrobce samozřejmě myslí na bezpečnost a slibuje dlouhou životnost spotřebiče. Z tohoto důvodu je žehlička vybavena anti-scale systémem proti usazování vodního kamene a automatickým vypnutím v případě dlouhé nečinnosti.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě