Lenovo IdeaPad G700 (59392694)

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad G700 (59392694)

Kód výrobku: 59392694
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Herní notebooky

Máte jako hlavní kritérium pro váš nový notebook dostatek místa na disku? Stylový Lenovo IdeaPad G700vám nabízí 2 pevné disky pro ukládání vašich dat. Rychlý disk SSD s kapacitou 8 GB vám poslouží pro data, ke kterým chcete mít co nejrychlejší přístup. Ostatní data uložíte na HDD disk o velikosti 1 TB. Na nedostatek prostoru si rozhodně stěžovat nebudete. Filmy v HD rozlišení na 17,3" displeji se vám budou líbit tak, že se od nich neodtrhnete. Navíc výrobce přidal LED podsvícení pro váš ještě jasnější a ostřejší obraz. Přenášení notebooku se 3 kg nebude nijak těžké. Společníka na cestách vám může dělat až po dobu 4 hodin bez možnosti napájení. Operační systém  FreeDOS vám usnadní začátky a spolehlivě vás provede celým notebookem.

Rychlý moderní dvoujádrový procesor Intel i5-3230M vám splní vše, co budete žádat. Jádro funguje za rychlosti až 3,2 GHz. Velikost operační paměti DDR3 činí 4 GB s možností přidání dalších 4 GB do volného slotu, pokud vám to nebude stačit. Krásný obraz vám zprostředkuje grafická karta NVIDIA GeForce G720 s vlastní pamětí 2 GB.

DVD mechanika vám slouží k přehrávaní DVD/CD disků a může je i vypalovat. Webovou kamerou se spojíte s vašimi blízkými i obrazově. Touchpad poskytuje pohodlné ovládání, pokud nemáte zrovna přístup k myši. Lenovo IdeaPad G700 je také vybaven numerickou klávesnicí pro lepší práci například v Excelu. K síti se připojíte jak bezdrátově s Wi-Fi, tak kabelem díky LANportu. HDMIa VGAporty vám zajistí možnost propojení s televizorem či monitorem. Přenos dat vám umožňují 2x USB 2.0a 2x USB 3.0 za pomoci kabelu nebo Bluetooth bezdrátově. Součástí je i čtečka paměťových karet.

Bluetooth je otevřený standard pro bezdrátovou komunikaci propojující dvě a více elektronických zařízení, např. mobilní telefon, PDA, osobní počítač nebo bezdrátová sluchátka.

 
 
 
 
USB je univerzální sběrnice, která umožňuje připojení počítače k nejrůznějším zařízením, například k videokamerám, čtečkám paměťových karet, MP3 přehrávačům či tiskárnám a externím disků. Verze 3.0 přináší oproti starším verzím přenosovou rychlost 5 Gbit/s, a přesto je zpětně kompatibilní jak s USB 2.0, tak s USB 1.1
 
 
 

Bezdrátová technologie Wi-Fi vám umožní být online všude tam, kde zachytíte signál. Snadno se tak zdarma připojíte v restauracích, nákupních střediscích nebo v knihovně.
 
 
 
 
Operační systém Windows 8 je navržený především pro počítače s dotykovou obrazovkou, u kterých můžete naplno využívat všechny jeho funkce. Uživatelské rozhraní Modern User Interface (METRO) přináší náhradu starého prostředí známého z předchozích verzí operačních systémů Windows. Dlaždicový systém umožňuje intuitivnější a jednodušší ovládání všech funkcí. 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě