Lenovo IdeaPad G50-70 (59412359)

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad G50-70 (59412359)

Kód výrobku: 59412359
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Levné notebooky
Skvělou volbou v oblasti levných notebooků pro studenty i začátečníky, kteří od počítače vyžadují spíše základní funkce, surfování po internetu a práci s dokumenty, je Lenovo IdeaPad G50-70. Pokud na počítači chcete sledovat videa, komunikovat přes e-mail nebo Skype či bezstarostně prohlížet webové stránky, je tento nootebook z dílny spolehlivé společnosti Lenovo právě pro vás. Díky atraktivnímu designu se vzhledem broušeného kovu je velmi příjemný na pohled i na dotek. Notebook je díky hmotnosti 2,6 kilogramu vhodný i na občasné přenášení a práci v terénu, což mu umožňuje baterie s výdrží až 4 hodiny.
 
notebook Lenovo IdeaPad G50-70 - klávesnice
 
Výrazně levný notebookje vybavenvelkým 15,6" displejem s rozlišením 1366 x 768 pixelů. Ideální velikost obrazových bodů poskytuje dobrou čitelnost textu a zároveň solidní jemnost při přehrávání videí. Díky širokému displeji se na notebook vešla i velkáklávesnice s numerickým blokem. Pohodlným klávesám sekunduje touchpad, který vám skvěle poslouží, pokud nebudete mít s sebou počítačovoumyš.
Notebook Lenovo IdeaPad G50-70 vás svým výkonem nepřekvapí, zato však do puntíku splní vaše základní požadavky. Procesor Intel Celeron 2957U v kombinaci se 4 GB RAM utáhne i více aplikací současně, zatímco pevný disk s kapacitou 500 GB vám poskytne dostatečně velké datové úložiště pro filmy, hry či fotografie. Práci s daty ještě usnadňuje vestavěná DVD mechanika a čtečka paměťových karet.
notebook Lenovo IdeaPad G50-70 - Windows 8.1
V doplňkové výbavě naleznete každý dnes využívaný konektor pro notebooky. NechybíHDMIpro přenos videa a zvuku do monitoru či televizoru, příslušenství (jako třebaflash disky) můžete zapojit do USB 2.0 i rychlého USB 3.0 portu. Ethernetový kabel,Wi-fia Bluetooth se postarají o bezproblémovou síťovou komunikaci, která na novém operačním systémuWindows 8.1 funguje výborně.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě