Lenovo IdeaCentre AIO C540 (57320359)

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaCentre AIO C540 (57320359)

Kód výrobku: 57320359
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
PC
Počítač Lenovo IdeaCentre All-In-One C540 představuje možnost zbavit se staré a nemotorné skříně počítače a uvolnit tím místo. Všechny komponenty počítače jsou zabudované do monitoru, vyjma klávesnice a myši. Počítači All-In-One nahrává také to, že je sestaven z kvalitních komponentů s nízkou spotřebou, ale velkým výkonem.
 
Displej monitoru má úhlopříčku 23" a je vybaven LED podsvícením. Jeho Full HD rozlišení (tedy 1920x1080 px) vám dovolí vychutnat si špičkový obraz s nejjemnějšími detaily a věrným podáním. Úhlopříčka displeje vám umožní mít přehled na prací či vychutnat si vaše oblíbené filmy ve velkém měřítku. 
 
Nejdůležitější komponentou, která je uvnitř monitoru skryta, je dvoujádrový procesor Intel Core i3 3240 s pracovní frekvencí 3,4 GHz. Dále v počítači naleznete 4 GB operačních pamětí, které se starají o chod celého systému. Výkonná grafická karta NVIDIA GeForce 705M s 2 GB vlastní paměti vám dovolí na IdeaCentru C540 hrát hry nebo prohlížet a editovat fotky. Pevný disk o velikosti 1 TB (1 000 GB) poskytne mnoho místa pro všechna vaše data.
 
Do monitoru je zabudována i DVD vypalovačka, pomocí které můžete zálohovat data, sledovat filmy, poslouchat hudbu či instalovat hry. Také na něm naleznete webkamerus rozlišením 720p, pomocí níž můžete snadno komunikovat s přáteli i na druhém konci světa. Připojení k Internetu zajišťuje Wi-Fi, případně ethernetová zástrčka. Samozřejmostí je audio výstup pro sluchátka či externí reproduktory a vstup pro mikrofon. Dohromady je počítač vybaven šesti porty USB, z nichž dva jsou vysokorychlostní specifikace USB 3.0. Tyto porty vám dovolí připojit různé periferie, jakými je například klávesnice, myš či tiskárna.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě