Hoover SE 51011

Zboží je vyprodáno

Hoover SE 51011

Kód výrobku: SE51011
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
ELEKTRO

Vysoká účinnost vysávání tvrdých podlah

Bezsáčkový vysavač Hoover SE51011 se vyznačuje vysokou účinností vysávání tvrdých podlah v třídě A. Je vybaven speciální hubicí Parquet určenou pro vysávání tvrdých krytin. Poskytuje šetrný pojezd, zároveň však dokáže pomoc důkladně vysát každou nečistotu.   

Filtrace

Vysavač má několika stupňovou filtraci, díky které je zpět do místnosti vrácen řádně pročištěný vzduch. Jako první probíhá odstředění nečistot a jejich zachycení v separační nádobně, následuje vstupní omyvatelný EPA filtr opatřený mřížkou a na závěr je výstupní pěnový omyvatelný filtr. Nádoba na nečistoty poskytuje kapacitu 1,5 l a je vybavena systémem One touch snadného vysypání nečistot.  

Příslušenství

Součástí vysavače je příslušenství 2v1 skládající se z prachového kartáče a štěrbinové hubice. Dále pak univerzální hubice na všechny typy podlah a parketová hubice. Ergonomicky tvarované tělo vybavené integrovaným madlem a gumovými kolečky vlastní teleskopickou trubku s pojistkou. Vysavač nabízí dobrou manévrovatelnost a akční rádius 7,5 m, který se skládá z přívodní šňůry dlouhé 5 m, hadice s délkou 1,5 m a teleskopické trubky. 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě