Hoover DV 11011

Zboží je vyprodáno

Hoover DV 11011

Kód výrobku: DV11011
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Ostatní tyčové vysavače

Tyčový vysavač Vysavač Hoover DV 11011

Hledáte praktického pomocníka,který vám pomůže s úklidem domácnosti bez odmlouvání? Pokud ano, tak vsaďte na tyčový vysavač Vysavač Hoover DV 11011​, který zatočí s veškerými nečistotami, které mu přijdou do cesty.
Jako první, co vás zaujme je jeho elegantní design v červené barvě s prvky šedé a stříbrné. Ovšem, vzhled není vše, mnohem důležitější je, co se nachází uvnitř, a věřte, i to vás potěší. Mezi největší výhody se určitě řadí nízká hlučnost(pouhých 79 dB), velké množství příslušenství, dlouhá přívodní šňůra (až 6,5 metrů) a v prvé řadě určitě úsporná energetická třída A.

 Vše v jednom

Aby byla zajištěna příjemná a ničím nerušená práce, nejdete vše, co k vysávání potřebujete přímo na těle přístroje. Na výběr máte hned z několika výkonů sání,přičemž ovládání naleznete na rukojeti vysavače. V případě, že budete potřebovat uklidit v horních patrech, určitě využijete praktické robusní madlo, které slouží pro pohodlnou manipulaci a přenášení.
Pro dokonalou čistotu všech povrchu disponuje vysavač Hooverhned několik typy nástavců a hubic. Jedná se například o hubici na koberce a podlahy All Floors Pro, na parkety Parquet Extraa prachový kartáč

 EPA filtr

EPA filtr slouží k tomu, že při úklidu jsou pevné částice, jako je nepřiklad prach, zachyceny na povrchu nebo mezi filtračními vlákny. Díky tomu se nevrací zpět a vy se tak můžete těšit z nekonečné čistoty.
Největší výhodou je, že tento vzduchový filtr je zcela omyvatelný, takže ho jednoduše vyklepete, zbavíte nečistot a můžete ho znovu používat.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě