Gorenje GV 65260

Zboží je vyprodáno

Gorenje GV 65260

Kód výrobku: GV65260
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Vestavné spotřebiče

Fotografie je ilustrativní, tento model je k dispozici bez dekoru, tedy bez krytu dvířek.

 

15ti minutový program

Plně vestavná myčka na nádobí Gorenje GV65260 představuje novou řadu myček na nádobí Smart flex, která je inspirovaná moderním životním stylem. Díky mnoha vylepšeným funkcím, vás myčka z nové generace zbaví každodenní rutiny. Zajisté oceníte super rychlý 15ti minutový program, který zvládne umýt velké množství nádobí. Představte si, že pozvete přátele na večeři a nádobí z hlavního chodu jsou umyté, zatímco vy podáváte dezert. S myčkou GV65260 se můžete celý večer věnovat svým přátelům a užít si plno zábavy. 

Funkce Total dry

Díky funkci Total dry se myčka o sebe postará sama. Po ukončení mycího cyklu se sama automaticky otevře a vzniklá pára se přirozeně odpaří. Nádobí díky zbytkovému teplu a čerstvému vzduchu uschne mnohem rychleji a navíc bez spotřeby další energie.  

Více prostoru

Myčka Smart flex s výškou 86 cm je vybavena XXL nerez vanou s výškou 56 cm. Působivá výška vany z kvalitního materiálu je největší na trhu a poskytuje vám dostatek místa pro všechny vaše potřeby.  

Senzor čistoty

Čidlo jakosti vody sleduje čistotu vody tak dlouho, dokud voda nebude zcela zbavená nečistot. Výsledkem je významně snížená spotřeba vody při mytí lehce znečištěného nádobí a současně vždy dosažení dokonalých mycích účinků.

 

 

Výškově nastavitelný koš

Myčka se dvěma koši nabízí flexibilní prostor a to díky výškově nastavitelnému hornímu koši. Ten je veden na teleskopických výsuvech a umožňuje až 3 výškové pozice. Můžete tak do spodního koše umístit velké hrnce a pekáče. K dispozici je celkem 5 programů: Auto program, Intenzivní mytí, Eco, Oplachování, Rychlý 20 min 35°, 45°, 55°, 65°, 70°C. Program extra hygiena zahrnuje dodatečné opláchnutí studenou vodou, za kterým následuje prodloužené mytí horkou vodou o teplotě 70 °C. Při působení této teploty je zničeno až 99,9 % bakterií. Program imituje proces sterilizace a je navržen pro rodiny s dětmi pro mytí dětských potřeb a lahví.   

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě