Vyberte ten nejlepší telefon pro mladé

Samsung nedávno představil nový telefon z řady Galaxy, model ACE Style. Ten je určen především mladým nebo méně náročným uživatelům, kteří s chytrými telefony teprve začínají, nebo od nich nečekají špičkové funkce.

Všechny vaše aktivity se budou odehrávat na čtyřpalcovém displeji s rozlišením 800 x 480 pixelů. Videohovory zajistí přední 2Mpix kamerka, na zádech najdete samozřejmě běžnou čočku fotoaparátu s rozlišením 5 Mpix. Foťák sice nemá přisvětlovací LED diodu, na druhou stranu disponuje pokročilým autofokusem a řadou efektů.

Hardwarové srdce bije dvoujádrově, o taktu 1,2 GHz a pro vaše aplikace je připraveno 512 MB operační paměti. Operačním systémem se stal samozřejmě Android, tentokrát dokonale odladěná verze 4.4 KitKat. Svoje data si budete samozřejmě moci uložit na paměťovou kartu, samotný telefon bude mít k dispozici 4 GB prostoru. Při vývoji byl kladen důraz také na design, proto si můžete vybírat mezi dvěma barevnými provedeními. Nový Samsung GALAXY ACE Style bude celosvětově dostupný v krémově bílém a tmavě šedém provedení. Prodej v České republice bude zahájen v průběhu května.

Nechce se vám čekat? Můžete si vybrat mezi několika modely podobného zaměření. Máte zájem o kompaktní telefon, o který se nemusíte příliš bát a zároveň nechcete příliš utrácet, zvolte Samsung GALAXY Young. Vyhoví všem běžným požadavkům, nebude vás tížit v kapse a navíc přidává exkluzivní aplikace přímo od výrobce.

Pokud se často pohybujete v přírodě nebo vám mobil až příliš často padá na zem, oceníte lehké obrnění modelu GALAXY Xcover 2. Je certifikovaný podle normy IP67, což znamená, že je voděodolný v hloubce 1 metru po dobu 30 minut, je zcela prachuvzdorný a také odolný proti nárazům.

Fandíte moderním technologiím? V tom případě je pro vás určen GALAXY S III mini s integrovaným NFC. Ani hardwarovou výbavou nezaostává a dvoujádrový procesor s 1 GB operační paměti by měl stačit na všechny vaše aktivity.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě