TIP: Limuzína mezi sedačkami

Luxusní střela mezi sedačkami 

Jako limuzína je právem označovaná sedačka Montmarte. Patří totiž do třídy extra kvalita, je tedy připravena splnit požadavky nejnáročnějších zákazníků, protože splňuje ta nejpřísnější kritéria. 

okay palecOKAY tip: Chybí vám v domácnosti více místa? Prohlédněte si naše OKAY sedačky s úložným prostorem.

Ač se to na první pohled nezdá, sedačka Montmarte disponuje možností rozkladu na prostorné lůžko. Spací plocha bude o příjemných rozměrech 132x193 cm. A to ocení každá návštěva. 

 

Sedačka Montmartre
 
Výhodou, kterou jistě každý ocení je velký úložný prostor, důmyslně uschovaný v konstrukci sedačky Montmarte. Uložíte do něj naprosto vše co potřebujete, lůžkoviny, časopisy, ručníky a potřeby pro návštěvu. Na uložené věci se jednak nepráší a současně jsou chráněny plastovými kryty mechanismu otvírání. Manipulace s úložným prostorem je velmi snadná. Otoman sedačky jednoduchým pohybem na konci chytíte a zvednete.
Sedací souprava Montmartre

Materiály

Sedací souprava je potažena kvalitní pravou kůží Madras, která zajišťuje dlouhou životnost i dokonalý a stálý tvar. Přírodní kůže patří díky svým vlastnostem mezi nejpraktičtější materiály čalounění - je vhodná dokonce i pro alergiky, protože neabsorbuje prach, roztoče či cigaretový kouř. I když přírodní kůže vyžaduje pravidelnou údržbu za použití přípravků, péče se vám mnohonásobně vrátí a navíc se jedná i o snazší a praktičtější čištění oproti jiným potahovým materiálům. Díky pravidelné péči bude dlouhé roky vypadat stále jako nová, investujete tedy do budoucna.

Sedák soupravy je vyroben z vysokoelastické PUR pěny a kovových pružin, díky kterým jsou zaručeny ideální podmínky k posezení. Sedák je dokonale ergonomický. Je dostatečně měkký a současně se díky pružinám nadměrně nepropadává.

Sedačka Montmartre
OKAY tip: Prohlédněte si nabídku sedacích souprav.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.