9 originálních zařízení pro nejlepší letní párty

Léto a příjemné počasí si přímo žádá o setkání a různé oslavy s přáteli i rodinou. Chcete své hosty zaujmout a vytvořit nezapomenutelnou party, díky které se k vám budou všichni rádi vracet?

Pak si přečtěte si tipy na zajímavé spotřebiče, jako jsou zmrzlinovače, grily nebo výrobníky ledu, se kterými připravíte nezapomenutelný večírek.

Vybrat z nabídky malých spotřebičů
letni party

1. Zmrzlinovač

Zmrzlina k létu prostě patří a se zmrzlinovačem si ji dokonce můžete vyrobit sami! A co takhle ovocný dort s jahodovou nebo tvarohovou zmrzlinou? Se zmrzlinovačem to budete mít hotové během chvilky.

Jak vybrat zmrzlinovač? Zaměřte na výkon, kapacitu a funkce, které nejvíce potřebujete. Zmrzlinovač je ideální i na dětské oslavy, kde si mohou vyzkoušet přípravu své vlastní pochoutky.

A jak takový profesionální zmrzlinovač funguje? Jednoduše umístíte připravenou směs na zmrzlinu do nádrže, zapnete zmrzlinovač a ten začne pomalu točit nádrž, čímž zmrzlina postupně tuhne a získá správnou konzistenci.

Skvělou práci zastane zmrzlinovač ProfiCook ICM 1140. S tímto pomocníkem si budete moci připravit lahodnou zmrzlinu, kdykoliv budete chtít. Díky LCD displeji a praktickým funkcím se velmi snadno ovládá a zvládne vyrobit až 1,8 litru zmrzliny.

Prohlédnout nabídku zmrzlinovačů

2. Hotdogovač

Hotdogyjsou stále více oblíbenou svačinkou napříč všemi generacemi. Zkuste své hosty na zahradní párty překvapit speciálním menu a připravte jim tuto oblíbenou pochoutku. S hotdogovačem Orava budete moci párky v rohlíku servírovat téměř okamžitě!

Tento produkt je navržený speciálně pro všechny milovníky párků v rohlíku, kteří si chtějí rychle a snadno připravit hotdog podle svých představ kdykoli v pohodlí vlastního domova. Pořiďte si hotdogovač Orava i vy a okořeňte svoji letní garden party špetkou netradiční chuti a bavte se společně se svými přáteli u lahodných párků v rohlíku. 

Chci hotdogovač

3. Popkornovač

Popkornovač je tím pravým společníkem na nezapomenutelný zahradní večírek s přáteli, který vašemu setkání dodá dávku zábavy a vynikajících chutí. Přidejte do svých letních párty něco extra a připravte svým hostům dokonalý popkorn s pomocí popkornovače Russell Hobbs Fiesta.

S tímto skvělým přístrojem nebudete ztrácet čas odměřováním přísad, protože disponuje vlastní lžící na odměření popkornu, která je dvakrát větší než běžná lžíce, pomocí níž si budete moci snadno a přesně odměřit množství přísad, které budete potřebovat. Jednak tím předejdete zbytečnému a zároveň se budete moci více soustředit na své hosty.

Navíc, díky inovativní cirkulaci horkého vzduchu uvnitř přístroje, nemusíte přidávat žádný olej ani tuk. Popkorn pro svoje i své hosty budete moci připravit chutně a dokonale křupavé a chuťově bez obav z přebytečných kalorií.

Chci popkornovač

4. Vlastní domácí limonáda Limo Bar

Chcete uspořádat originální zahradní párty? Obzvláštněte výběr nápojů vlastní domácí perlivou limonádou. Na e-shopu OKAY.cz naleznete široký výběr sirupů značky Limo Bar.

Vyzkoušejte třeba příchuť cola, hrozen, malina nebo ananas a vyberete si svou nejoblíbenější. Díky Limo Baru si můžete na své zahradní párty vychutnat chladivý nápoj, který osvěží vaše hosty a dodá garden party ten správný šmrnc.

5. Odšťavňovače ovoce a zeleniny

Nemáte rádi příliš slazené nápoje plné přidaných cukrů? Vytvořte si vlastní čerstvou ovocnou šťávu pomocí odšťavňovače. Šťávy připravené odšťavňovačem mají pozitivní vliv na vaše zdraví. Zlepšují krevní oběh, urychlují trávení a povzbuzují náladu.

V našem širokém sortimentu odšťavňovačů na e-shopu OKAY.cz najdete přístroje různých cenových kategorií a funkcí. Ať už budete hledat klasické odšťavňovače ovoce, nízkootáčkové šnekové odšťavňovače ovoce nebo lisy na citrusy.

Prohlédnout nabídku odšťavňovačů
Odšťavňovač ovoce Concept LO7027

Odšťavňovač ovoce Concept

S odšťavňovačem Concept nemusíte ztrácet čas krájením ovoce. Díky jeho výjimečně velkému plnicímu otvoru a výkonu 1000 W budete moci vymačkat 1 litr čerstvé šťávy najednou.

Připravte svým hostům osvěžující a zdravý nápoj přímo v pohodlí vaší zahrady. Oslaďte svou zahradní párty čerstvou a živinami nabitou šťávou z odšťavňovače Concept a ukažte svým hostům, že vám záleží na jejich dobré zábavě i zdraví. 

Lis na citrusy Severin CP 3537

Lis na citrusy Severin

Chystáte letní zahradní večírek a chcete svým hostům nabídnout osvěžující a zdravou alternativu? Odšťavňovač citrusů Severin je tím pravým pomocníkem! S jeho pomocí snadno připravíte čerstvě vymačkanou šťávu přímo na místě.

Díky plně automatickému stlačování plodů po stisknutí tlačítka budete mít šťávu hotovou rychle a bez námahy. Severin zvládne všechny citrusové plody s maximálním výtěžkem šťávy, ať už si vaši hosté budou chtít vychutnat šťávu z citronu, pomeranče nebo grepu.

Jistě oceníte i snadnou údržbu odšťavňovače, protože jednotlivé komponenty lze jednoduše umýt v myčce nádobí. Připravte svým hostům osvěžující a lahodnou šťávu, která jim dodá energii na celý večer. Pořiďte si Severin a buďte připraveni na skvělou zábavu ve zdravém stylu!

6. Zahradní plynový gril

Láká vás rychlá a pohodlná příprava pokrmů venku bez kouře? Plynový gril vám to umožní!

Skvěle ugrilované steaky, ryby i zelenina potěší každého a vaši party posunou na ještě vyšší úroveň. Navíc ušetříte spoustu času a úsilí, které byste jinak museli vynaložit rozděláváním a udržováním ohně. I provoz plynového grilu vyjde levněji než u klasického grilu. Cena plynu, který spotřebujete na jedno grilování bude nižší než kolik utratíte za balení grilovacího uhlí či briket.

Plynový gril Landmann Triton 2.0 se stane vaším perfektním společníkem na letní večery. Potěší vás jeho litinový rošt a velká grilovací plocha, ale i odkládací polička a nerezové hořáky. Je v něm také zabudovaný teploměr, díky kterému budete mít jistotu, že se připravované pokrmy propečou přesně podle vašich představ. 

Prohlédnout nabídku grilů

7. Výrobník ledu

Perfektně vychlazené nápoje nás v horkých letních dnech drží při životě. Výrobník ledu vám s nimi u vás doma pomůže. Většina modelů je sice určena do restaurací a barů, ale najdete i kvalitní výrobníky ledu do domácností.

Toto zařízení jednoduše svým chladicím systémem zamrazí kapalinu a tvaruje ji do výsledného tvaru. Výrobník ledu Gorenje si u vás zaručeně najde místo díky svému kompaktnímu designu a elegantnímu provedení. Tento pomocník dokáže během 24 hodin vyrobit až 12 kg ledových kostek, přičemž jeho nádoba na vodu pojme až 2,2 litry tekutiny.

Používání zpříjemní také praktické funkce, jako je indikátor hladiny vody i úrovně ledu společně s průhledným víkem pro snadnou vizuální kontrolu.

Chci výrobník ledu
Reproduktor LAMAX PartyBoomBox300

Reproduktor LAMAX PartyBoomBox300

8. Bluetooth reproduktor na párty

Párty reproduktor díky celé sestavě reproduktorů v jednom zařízení nabídne perfektní výkon, vhodný pro ozvučení celé párty jak venku, tak uvnitř. Většinou se jedná o větší a těžší zařízení v sloupovém provedení. Disponují však madlem, díky čemuž je můžete kdykoliv přenášet. Některé modely jsou vybaveny nabíjecí baterií, ty největší už potřebují připojení do zásuvky.

S reproduktorem LAMAX PartyBoomBox300 během chvilky proměníte každou oslavu v pořádnou party. Svým špičkovým výkonem 300 W spolehlivě ozvučí celou zahradu a přímo na jeho těle můžete měnit intenzitu basů a výšek. Dobrou atmosféru dodají světelné efekty a bezdrátové připojení bluetooth vám umožní přehrávat vlastní playlist přímo ze svého telefonu.

Prohlédnout nabídku bluetooth reproduktorů

9. Lapače hmyzu 

S blížícím se létem je důležité mít na paměti i nepříjemný hmyz. Otravní komáři dokážou lehce zkazit příjemnou atmosféru společného posezení. Naštěstí i pro to existuje moderní řešení - elektrický lapač hmyzu.

Elektrický lapač hmyzu je navržen tak, aby vám pomohl zbavit se různých druhů obtěžujícího hmyzu. Už se nebudete muset trápit nepříjemným bzučením okolo vás, ale budete si moci plně užívat zahradní atmosféru a společnost svých blízkých.

Vyberte si kvalitní elektrický lapač hmyzu z naší nabídky a užijte si klidnou zahradní párty bez nezvaných hmyzích hostů.

Prohlédnout nabídku lapačů hmyzu 

Kompletní vybavení pro letní párty v OKAY!

Pro největší výběr kvalitních spotřebičů na letní party navštivte náš web. Vyberte si z obrovského množství modelů ve všech cenových kategoriích a díky našim dlouhodobě nejlepším cenám ušetříte!

Pokud se rozhodnete pro nákup nového elektra v OKAY, zaručujeme vám 100% garanci spokojenosti. Jestli s ním nebudete spokojeni, můžete zboží vrátit do 30 dnů bez udání důvodu zdarma.

Máme skladem největší výběr nábytku i elektra za nejlepší ceny!

Prohlédněte si další nabídku elektra

Lednice

Pračky

Televizory

Sušičky

Mobilní
telefony

Notebooky

Kávovary

Myčky
nádobí

Vestavné
spotřebiče

Smart
elektro

Vysavače

Péče
o tělo

Do kuchyně

Mikrovlnné
trouby

Audio

Sporáky

Sluchátka

Přislušenství

Článek pro vás připravil:

Vojtěch Pospíšil

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.