Jak podporujeme kariérní růst? Příklady úspěšných příběhů ve společnosti OKAY

Většina nově příchozích zaměstnanců, především absolventů, si cení svého času a chtějí pracovat na smysluplných projektech. Nejde jim jen o vysoký plat a benefity, ale také o to, aby jim zaměstnavatel nabídl dostatek volného času, flexibilitu a možnost pracovat z domova. Hledají rovnováhu mezi prací a životem, ale především se chtějí profesně rozvíjet a postupovat v kariéře.

poster.jpg__PID:da1b7dc4-1d4f-4d82-a308-72c7065f8312
image1.jpg__PID:4e76c8a9-ad49-4494-bb67-ba433b39cb90

Jan Vyletěl, E-commerce & Marketing Director

Jak OKAY podporuje kariérní růst talentovaných zaměstnanců

Společnost OKAY oceňuje talent a podporuje kariérní postup svých zaměstnanců. To dokazuje příběh Jana Vyletěla, který začal jako online specialista a během pěti let se vypracoval na pozici E-commerce & Marketing Director.  

Sám k tomu říká: „Málokterá firma v Česku poskytuje tolik příležitostí pro růst a rozvoj svých zaměstnanců jako OKAY. Jsem rád, že jsem součástí tohoto týmu a mohu přispívat k úspěchu společnosti.“

Investice do rozvoje a neomezený potenciál

OKAY investuje do vzdělávání a rozvoje svých zaměstnanců a dává jim prostor pro to, aby se realizovali v čem chtějí. Například Břetislav začínal jako nákupčí nábytku, ale během let se proškolil do zcela odlišného oboru. Dnes je šťastný na pozici datového analytika.

„V OKAY pracuji už 11 let a mohu potvrdit, že investice do vzdělání a rozvoje zaměstnanců je zde opravdu vynikající. Díky pravidelným kurzům a workshopům, které si můžu sám vybírat, jsem měl šanci se rozvíjet a díky tomu změnit svou pozici. OKAY mi dává možnost se stále učit nové věci."

image3.jpg__PID:c8a9ad49-3494-4b67-ba43-3b39cb9004f3

Břetislav Prchal, datový analytik

image2.jpg__PID:76c8a9ad-4934-447b-a7ba-433b39cb9004

Julia Hejnová, administrativa dopravy

Inkluzivní pracovní prostředí a otevřené dveře pro všechny

Příležitosti by měly být pro všechny zaměstnance rovnocenné. Společnost OKAY je hrdá na svou inkluzivní firemní kulturu, která otevírá dveře pro různě znevýhodněné kolegy. Jako například Julii, neslyšící kolegyni na oddělení dopravy. Do OKAY, svého dosud prvního zaměstnání, přišla hned ze střední školy.

Julia říká: „I když jsem neslyšící, nikdy jsem se za dobu, co pracuji v OKAY necítila odstrčená nebo diskriminovaná. Naopak, kolegové mi vždy pomáhali a snažili se přizpůsobit mému způsobu komunikace. V OKAY se cítím dobře a vím, že tu mám možnost naplno uplatnit svůj potenciál.

all.jpg__PID:5fa50e73-2da2-4caa-829e-bce988aa4e2d

OKAY vánoční večírek, Cabaret des Péchés

Přátelské vztahy a podpora nováčků

Každého nového člena týmu v OKAY provází zkušenější kolega, který mu pomáhá se zorientovat v novém prostředí a seznamuje ho s firemní kulturou a týmem. Díky programu „parťák“ se nováček rychle začlení, pozná své kolegy a získá přehled o firemní atmosféře.

„Pomáhat kolegovi v jeho začátcích pro mě byla skvělá příležitost, abych si rozvinula své soft skills, jako je komunikace, týmová spolupráce a leadership. Musela jsem být empatická, trpělivá a nováčka motivovat,“ říká k této zkušenosti Markéta.

Je vhodné, pokud firma podporuje program, díky kterému se ze zaměstnanců mohou v krátké době stát přátelé, kteří se scházejí i po práci.

„Děláme společné akce, jako jsou sportovní turnaje, různé teambuildingy nebo vánoční večírky, které firma velkoryse podporuje. A navíc máme možnost pracovat z domova. To je pro mě ideální kombinace. Jsem ráda, že jsem součástí OKAY, a neměnila bych to za nic,“ uzavírá Markéta.

Spolehněte se na OKAY Elektro a Nábytek

OKAY je známá jako ryze česká společnost a jeden z největších prodejců elektra a nábytku u nás. Provozuje síť kamenných prodejen v České republice i na Slovensku a vlastní e-shop. S více než 1 500 zaměstnanci, franšízanty a vyškolenými specialisty pracuje na tom, aby každý obsloužila více než 12 milionů zákazníků.

Na své brněnské centrále zaměstnává přes 150 lidí pracujících na více než 10 odděleních, které spravují celou síť prodejen i e-shop.

Staňte se dalším úspěšným příběhem v naší firmě

Ve společnosti OKAY věříme, že každý jednotlivec přináší do týmu něco zvláštního. Máme otevřené dveře pro všechny, kteří mají touhu rozvíjet své dovednosti a přispívat k našemu společnému úspěchu.

Neváhejte a podívejte se na naše aktuální nabídky práce na OKAY.cz.

Prohlédnout nabídku práce

152

KAMENNÝCH
PRODEJEN

406 704

PRODANÝCH
VELKÝCH SPOTŘEBIČŮ
ZA ROK

803 543

PRODANÝCH
MALÝCH DOMÁCÍCH SPOTŘEBIČŮ ZA ROK

156 862

PRODANÝCH
MOBILŮ ZA ROK

40 532

prodaných
sedaček
za rok

25 124

prodaných
křesel
a židlí za rok

22 052

prodaných
postelí
za rok

12 252

prodaných
kuchyní
za rok

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.