Beko DIS 15011

Zboží je vyprodáno

Beko DIS 15011

Kód výrobku: DIS15011
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Vestavné spotřebiče

Fotografie je ilustrativní, tento model je k dispozici bez dekoru, tedy bez krytu dvířek.

 

Přenechte špinavé nádobí myčce Beko

Vestavná myčka nádobí Beko DIS15011 vám ušetří spoustu času a práce při mytí nádobí. Její kapacita činní 10 sad nádobí. K dispozici máte 5 programů (Eco 50°C, Intenzivní 70 °C, Clean & Shine, Quick & Clean a Mini 30’) a 5 teplot. Mezi další funkce patří například možnost mytí pouze polovičního množství nádobí či funkce odloženého startu, díky které můžete odsunout začátek mytí o 3,6 nebo 9 hodin.

 

Snadné ovládání

Na ovládacím panelu se nachází přehledný LED displej, pomocí kterého zobrazíte nastavený program či zbývající čas do konce programu. Nechybí zde ani praktické kontrolky pro doplnění leštidla a soliHorní koš je výškově nastavitelný a nachází se v něm 4 držáky. Uvnitř spodního koše naleznete 2 skládací podpěry. Součástí je také košík na příbory.

 

Energetická třída A+

Díky své nízké spotřebě a šetrnosti k životnímu prostředí se tato myčka řadí do energetické třídyA+.

Tablety All-in-one

Myčky Beko jsou vybaveny speciální funkcí pro tablety All-in-one, díky které můžete používat kompaktní tablety s maximální funkčností. Už se vám nestane, že by se tablety špatně rozpustily, či zanechaly na nádobí skvrny.

Program Mini 30

Programje určen pro mytí lehce špinavého nádobí. Délka programu činní 30 minut a probíhá při teplotě 35 °C, takže šetří nejen čas, ale také spotřebu energie.

Program Quick & Clean

Jedinečný program určen k mytí lehce i silně znečištěného nádobí. Jedná se o nejrychlejší program, který umyje plnou náplň myčky za pouhých 58 minut. 

System WaterStop

Díky systému Waterstop nemusíte mít obavy ze škod způsobených únikem vody. Jakmile voda začne téct, myčka sama zastaví její přívod. 

LEDspot

LEDspot vás bude vždy informovat o průběhu mytí. Jedná se o světelnou signalizaci, která se odráží na podlaze. Pokud mycí cyklus skončí, světlo začne svítit červeně. 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě