Tefal PF 310138

Zboží je vyprodáno

Tefal PF 310138

Kód výrobku: PF310138
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
ELEKTRO

Domácí pekárna Tefal PF 310138 vám umožní jednoduše připravit čerstvý chléb u vás doma. Hravě tak upečete nejen klasický chleba, ale i chleba celozrnný nebo bezlepkový. Milovníci těstovin pak ocení speciální program na přípravu těsta na nudle. Dokonce můžete s pomocí pekárny Tefal PF 310138 jednoduše vyrobit i marmeládu. Rázem tak objevíte nové možnosti ve vaší kuchyni. Nepřilnavá pečící nádoba pojme až 1000 g těsta, můžete však upéct i menší bochníky o váze 500 g nebo 750 g. Také barvu kůrky si můžete zvolit ze 3 možností - světlou, střední nebo tmavou.

Ovládání pekárny Tefal PF 310138 je velmi jednoduché díky intuitivnímu LCD displeji. Seznam programů je napsán přímo na víku, takže nemusíte pokaždé hledat příručku. Funkce odložený start vám umožní péct i přes noc, takže ráno můžete snídat čerstvé pečivo. Součástí příslušenství je hnětací hák, odměrná lžička, odměrka a kniha receptů.

15 programů zahrnuje: základní chleba, francouzský chleba, celozrnný chleba, rychlý celozrnný chleba, sladký chleba, rychlý sladký chleba, super rychlý chleba, bezlepkový chleba, těsto, džem, buchty, těstoviny a pečení bochníku.

 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě