Sea of Thieves (Xbox ONE)  GM6-00019

Zboží je vyprodáno

Sea of Thieves (Xbox ONE)  GM6-00019

Kód výrobku: GM600019
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Herní zóna

 

BUĎTE LEPŠÍM PIRÁTEM

Hra Sea of Thieves přináší unikátní vhled do života pirátů, který je plný plachtění a zkoumání, boje a loupení, řešení hádanek a lovu pokladů. Tato hra má vše, co potřebujete k pirátskému životu, o kterém jste vždy snili. Nejsou předem stanoveny žádné role, váš život a interakce s ostatními hráči závisí zcela na vašem svobodném rozhodnutí.

 

 

 

Objevte prokletý poklad

Podstatnou součástí pirátského života je hledání ukrytého pokladu, ať už jste se k němu namáhavě dopídili rozluštěním nějaké hádanky, nebo ho prostě ukradli pod nosem konkurenční posádce. Opatrnosti není nikdy dost, protože v řadě truhel se skrývají nejrůznější prokletí a zdánlivě nevinná kořist může způsobit uvěznění lodi při povodni nebo procházku nového majitele po prkně přes palubu!

 

 

Vyprávějte svůj příběh

To, že jste pirátem, znamená, že se můžete svobodně rozhodovat. Vyplujete do nezmapovaných vod, budete se potápět při hledání starodávných vraků nebo budete shánět zdroje, které vám pomohou opravit loď a doplnit zásoby? Ať se rozhodnete jakkoli, záleží jen na vás, jak se vypořádáte s dobrodružstvími a jak využijete příležitosti, které na vás čekají.

 

 

Vypořádejte se s nestvůrami

Ne vše, co se plaví hrou Sea of Thieves, můžete pozvat na pintu grogu v místní taverně. Divoká a exotická zvířata čekají na své objevení, ale větší hrozba přichází od ostatků předchozích pirátů, kteří se ještě nenaučili po smrti ležet. Tito divocí kostlivci se světem potulují v bandách, ovládají stará omšelá děla a budou se ze všech sil snažit, aby vaše putování předčasně ukončili.

 

 

Svět se skutečnými hráči

Ve hře Sea of Thieves na každou výpravu za obzor vyplouvá posádka složená ze skutečných hráčů. Co ale mají za lubem? Možná, že touží po mírovém vyjednávání, chystají spiknutí, aby vás okradli o těžce nabytou kořist, nebo je jednoduše hrozně baví prožívat vzrušení z povedené bitvy na otevřeném moři. Podle toho, jak budete reagovat, můžete buď dosáhnout senzačního triumfu, nebo skončit podrobnou prohlídkou dna oceánu.

 

Herní prvky:

Otevřený, sdílený svět a kooperativní hraní

Hra ve vysokém rozlišení 4K Ultra HD

Funkce HDR dostupná v televizi s podporou HDR

Optimalizace pro Xbox One X

Xbox Play Anywhere

 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě